شناسایی، مقایسه بیماری زایی و تعیین پراکنش شبه گونه های Bipolaris عامل پوسیدگی ریشه و طوقه گندم در استان کرمانشاه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی، مقایسه بیماری زایی و تعیین پراکنش شبه گونه های Bipolaris عامل پوسیدگی ریشه و طوقه گندم در استان کرمانشاه دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی، مقایسه بیماری زایی و تعیین پراکنش شبه گونه های Bipolaris عامل پوسیدگی ریشه و طوقه گندم در استان کرمانشاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی، مقایسه بیماری زایی و تعیین پراکنش شبه گونه های Bipolaris عامل پوسیدگی ریشه و طوقه گندم در استان کرمانشاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی، مقایسه بیماری زایی و تعیین پراکنش شبه گونه های Bipolaris عامل پوسیدگی ریشه و طوقه گندم در استان کرمانشاه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۱۰

به منظور شناسایی، تعیین پراکنش و مقایسه شدت بیماری زایی شبه گونه های شبه جنس Bipolaris در مزارع گندم استان کرمانشاه طی سه سال زراعی (۷۸-۱۳۷۵) از تعداد ۴۱۰ مزارع گندم در مناطق مختلف استان در مراحل پنجه زنی، ساقه دهی و خوشه دهی نمونه برداری شد. علاوه بر این، ۹۰ مزرعه (هر سال ۳۰ مزرعه) به طور تصادفی انتخاب و درصد بوته های بیمار در آنها برآورد گردید. برای جداسازی قارچ های مورد نظر قطعاتی از بافت های ریشه، میانگره زیر طوقه، طوقه و پایین ساقه بوته های بیمار پس از ضدعفونی سطحی روی محیط کشت های PDA، MEA و CMA قرار داده شدند. نتایج نشان داد که بیماری پوسیدگی ریشه و طوقه با درصد آلودگی متفاوت (از صفر تا ۲۴ درصد) و با میانگین %۳.۲ در اغلب مناطق استان وجود دارد. در مجموع ۴۳ جدایه قارچ از شبه جنس Bipolaris جدا شد که به شبه گونه های B. sorokiniana، B. cynodontis و B. spicifera تعلق دارند. درصد فراوانی نسبی آنها به ترتیب ۷۴.۵، ۲۰.۹ و ۴.۷ درصد برآورد شد. بیماری زایی هر سه شبه گونه در شرایط گلخانه به اثبات رسید و مشخص شد که شدت بیماری زایی B. sorokiniana بیش از دو شبه گونه دیگر است. شدت بیماری زایی B. cynodontis و B. spicifera با هم برابر و اختلاف آنها با شاهد معنی دار بود.

کلید واژه: گندم، پوسیدگی ریشه و طوقه، ایران، کرمانشاه، Bipolaris

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.