تعیین میزان تراکم میکروبی شیر خام گاومیش های منطقه اهواز به روش شمارش کلی میکروبی و مقایسه آن با روش احیای متیلن بلو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین میزان تراکم میکروبی شیر خام گاومیش های منطقه اهواز به روش شمارش کلی میکروبی و مقایسه آن با روش احیای متیلن بلو دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین میزان تراکم میکروبی شیر خام گاومیش های منطقه اهواز به روش شمارش کلی میکروبی و مقایسه آن با روش احیای متیلن بلو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین میزان تراکم میکروبی شیر خام گاومیش های منطقه اهواز به روش شمارش کلی میکروبی و مقایسه آن با روش احیای متیلن بلو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین میزان تراکم میکروبی شیر خام گاومیش های منطقه اهواز به روش شمارش کلی میکروبی و مقایسه آن با روش احیای متیلن بلو :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)

تعداد صفحات :۸

هدف از این بررسی، تعیین میزان تراکم میکروبی شیرخام گاومیش در منطقه اهواز و نیز مقایسه دو روش شمارش کلی میکروب های هوازی مزوفیل (روش مرجع) و احیای رنگ متیلن بلو بود. در این بررسی در طول ۶ ماه نمونه برداری، تعداد ۸۰ نمونه شیر خام گاومیش در طی دو فصل سرد و گرم، از مناطق مختلف شهر اهواز و حومه تهیه و از نظر تراکم میکروبی، با دو روش مختلف فوق مورد بررسی و آزمایش قرار گرفت. در آزمون شمارش کلی میکروبی، متوسط میزان تراکم میکروبی در نمونه های فصل سرد ۲.۸×۱۰۶ cfu/ml و نمونه های فصل گرم ۱.۵×۱۰۷ cfu/ml و در کل تحقیق ۹.۰×۱۰۶ cfu/ml بود. همچنین در این آزمون، از نظر درجه بندی کیفیت شیر خام بر اساس شاخص تراکم میکروبی در هر میلی لیتر ۳۶.۲۵, (cfu/ml) درصد از نمونه ها ممتاز، ۱۰ درصد از نمونه ها درجه یک، ۱۱.۲۵ درصد از نمونه ها درجه دو، ۱۰ درصد از نمونه ها در درجه سه، ۱۵ درصد از نمونه ها درجه چهار، ۲.۵ درصد از نمونه ها نسبتا قابل قبول و ۱۵ درصد از نمونه ها غیر قابل قبول بودند. نتایج حاصل از دو روش شمارش کلی میکروب های هوازی مزوفیل و احیا متیلن بلو مشابه بودند (p<0.001) و دو روش، با هم تطابق دارند (r2=0.77). به دلیل اینکه در تراکم میکروبی، علاوه بر میکروب های هوازی مزوفیل، میکروارگانیسم های سرماگرا و گرماگرا نیز، حضور دارند؛ بنابراین به نظر می رسد که تطابق حاصله، در این بررسی شامل میکروب های هوازی مزوفیل می باشد و این تطابق، در شیرهای خام تازه گاومی که به مدت طولانی نگهداری نشده اند، مورد استناد است. همچنین میزان شمارش کلی میکروبی در دو فصل سرد و گرم، اختلاف معنی داری نشان نداد (P>0.05).

کلید واژه: تراکم میکروبی، شیر خام، گاومیش، شمارش کلی میکروبی، احیای متیلن بلو، اهواز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.