مقاله بررسی تنوع درون و بین جمعیت های مختلف گز روغنی (Moringa peregrina (Forssk.) Fiori) در رویش بذر نارس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تنوع درون و بین جمعیت های مختلف گز روغنی (Moringa peregrina (Forssk.) Fiori) در رویش بذر نارس دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تنوع درون و بین جمعیت های مختلف گز روغنی (Moringa peregrina (Forssk.) Fiori) در رویش بذر نارس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع درون و بین جمعیت های مختلف گز روغنی (Moringa peregrina (Forssk.) Fiori) در رویش بذر نارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تنوع درون و بین جمعیت های مختلف گز روغنی (Moringa peregrina (Forssk.) Fiori) در رویش بذر نارس :

مقاله بررسی تنوع درون و بین جمعیت های مختلف گز روغنی (Moringa peregrina (Forssk.) Fiori) در رویش بذر نارس که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران از صفحه ۱۶۸ تا ۱۸۴ منتشر شده است.
نام: بررسی تنوع درون و بین جمعیت های مختلف گز روغنی (Moringa peregrina (Forssk.) Fiori) در رویش بذر نارس
این مقاله دارای ۱۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گز روغنی (Moringa peregrina (Forssk.) Fiori)
مقاله بذر نارس
مقاله محیط کشت
مقاله جمعیت
مقاله طرح آشیانه ای

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
علاوه بر اثرهای محیطی، واکنش گیاهان به جوانه زنی بذر در بسترهای مختلف کاشت می تواند منشا ژنتیکی داشته و توارث آن کمی یا کیفی باشد. از جمله اهداف این تحقیق، بررسی تنوع درون و بین جمعیت هایی از گونه در حال انقراض گز روغنی (Moringa peregrine (Forssk.) Fiori) در قابلیت رویش بذر نارس در محـیط های مختلف کشت بود. به این منظور جنین و بذر نارس تعداد زیادی از ژنوتیپ های گز روغنی از شش رویشگاه واقع در جنوب استان سیستان و بلوچستان جمع آوری شده و بر روی دو محیط کشت پایه WPM و MS با ۷ ترکیب مختلف کشت شدند. تعدادی از صفات مورفولوژیک، در دو فاصله زمانی متوالی از گیاهان در حال رشد مورد ارزیابی قرار گرفتند. جمعیت های مورد مطالعه از نظر ابعاد اولیه بذرهای نارس با یکدیگر تفاوت معنی داری نشان دادند. در یادداشت برداری اول بین جمعیت ها از نظر دو صفت تعداد ریشه فرعی و طول گیاهچه اختلاف معنی داری مشاهده شد. بین محیط های کشت نیز اختلاف معنی داری در رابطه با صفات طول ساقه، طول گیاهچه و همچنین تعداد ریشه و برگ مشاهده شد و با توجه به اثرهای متقابلی که بین محیط های کشت و جمعیت ها وجود داشت، مشخص گردید که محیط کشت اول (WPM) از لحاظ اکثریت صفات ازجمله طول گیاهچه، بهترین محیط برای رشد بذرهای نارسی است که به مرحله رسیدگی نزدیکتر می باشند (بنت و چانف). در حالی که بذرهای مناطق کلچات و کنشکی که نسبت به بذرهای سایر مناطق نارس تر بودند، به محیط های کشتی که دارای کلسیم بالاتری بودند (تیمارهای ۳، ۴ و ۵) واکنش بهتری نشان دادند. در یادداشت برداری دوم نیز در بین جمعیت ها، صفات طول و تعداد ریشه و همچنین طول گیاهچه اختلاف معنی داری نشان دادند. بنابراین اثر متقابل محیط کشت و رویشگاه تنها در مورد صفت تعداد برگ معنی دار گردید و این نشان داد که واکنش جمعیت های مختلف مورد مطالعه در رابطه با محیط های مختلف کشت، یکسان نبوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.