جداسازی Aspergillus flavus از خوراک دام و تعیین مقدار آفلاتوکسین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جداسازی Aspergillus flavus از خوراک دام و تعیین مقدار آفلاتوکسین دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جداسازی Aspergillus flavus از خوراک دام و تعیین مقدار آفلاتوکسین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جداسازی Aspergillus flavus از خوراک دام و تعیین مقدار آفلاتوکسین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جداسازی Aspergillus flavus از خوراک دام و تعیین مقدار آفلاتوکسین :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله کشاورزی

تعداد صفحات :۱۴

در سال ۱۳۸۳ جدایه هایی از قارچ Aspergillus flavus از مواد غذایی مورد مصرف در نه گاوداری اطراف تهران (نظیر ذرت، جو، گندم، تخم پنبه، نان خشک، سویا، یونجه، سبوس، آرد جو، کنجاله کلزا، کنجاله پنبه، سیلوی ذرت و تفاله چغندر) جدا شد. توانایی تولید سختینه به وسیله جدایه های حاصل بررسی و مشخص گردید که ۶۲.۹ درصد از جدایه ها بر روی محیط CzA سختینه تولید نمودند. در ضمن ۶۸.۵ درصد از جدایه ها تولید کننده آفلاتوکسین بودند. دامنه تغییرات در دامداری ها از نظر آلودگی خوراک دام به قارچ A.flavus از ۲۰.۴ تا ۳.۷ درصد بود. در ضمن ۱۶.۷ درصد جدایه ها مربوط به تفاله چغندر و این خوراک آلوده ترین آنها بود. میانگین درصد جدایه در هر یک از مواد غذایی یونجه، کنجاله کلزا و آرد ذرت ۱.۸ و کمترین آلودگی به قارچ را داشتند. آزمایش شیر تولیدی گاوداری ها به روش HPLC نشان داد که دامنه آفلاتوکسین M1 در آنها از ۰.۰۰۰۹ تا ۰.۵۲۶۹ ppb بود. ضریب رگرسیون کالیبراسیون برای این آزمایش ها از ۰.۹۹ تا ۰.۹۹۸ و ریکاوری حاصل در این آزمایش ها نیز از ۷۰.۳ و ۱۰۴.۹ درصد تعیین گردید.

کلید واژه: آفلاتوکسین B و M، خوراک دام، شیر، Aspergillus flavus؛ HPLC

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.