بررسی سطوح برفگیر در البرز مرکزی با استفاده از داده های ماهواره ای MODIS و AVHRR و سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی سطوح برفگیر در البرز مرکزی با استفاده از داده های ماهواره ای MODIS و AVHRR و سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی سطوح برفگیر در البرز مرکزی با استفاده از داده های ماهواره ای MODIS و AVHRR و سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی سطوح برفگیر در البرز مرکزی با استفاده از داده های ماهواره ای MODIS و AVHRR و سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی سطوح برفگیر در البرز مرکزی با استفاده از داده های ماهواره ای MODIS و AVHRR و سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات منابع آب ایران

تعداد صفحات :۱۰

ایران سرزمین کم آبی است که در عرض متوسط مدار معتدله و ناحیه گرم و خشک قرار گرفته است و بارش برف به ویژه در مناطق کوهستانی به عنوان یکی از اصلی ترین منابع آب جهت ذخیره برای فصول گرم سال محسوب می شود. در این تحقیق از داده های ماهواره NOAA سنجنده AVHRR و ماهواره TERRA سنجنده MODIS و به کارگیری دو روش قرار دادن آستانه در داده های AVHRR و MODIS به منظور شناسایی سطوح برفگیر در ارتفاعات البرز مرکزی استفاده شده است. اساس تفکیک ابر و برف در این تحقیق، اختلاف انعکاس آنها در محدوده طول موجهای مریی و مادون قرمز می باشد.در الگوریتم برف سنجی MODIS، با تعریف شاخص NDSI جداسازی برف انجام شد اما با توجه به عدم توانایی این شاخص در جداسازی برف از سایر منابع رطوبتی، با تعریف خود آستانه برای باندهای ۱، ۲، ۴ و ۶ این مساله حل گردید. در الگوریتم برف سنجی توسط داده های NOAA نیز از آستانه گذاری در انعکاس باندهای ۱، ۳ و محاسبه Radiance و دمای درخشندگی باندهای حرارتی استفاده شد. با استفاده از داده های AVHRR در تاریخ ۶/۱/۱۳۸۳ مساحت سطوح برفگیر ۵۳۰۳ کیلومتر مربع و با استفاده از داده های MODIS در تاریخ ۳/۱/۱۳۸۳، سطوح برفگیر البرز مرکزی با پوشش کامل، ناقص و پوشش ابر به ترتیب ۹۹۴ و ۲۵۷۰ و ۲۵۰۵ کیلومتر مربع محاسبه گردید. در پایان نیز با استفاده از همبستگی میان عناصر اقلیمی دمای ۲.۹ درجه سانتیگراد به عنوان آستانه ریزش برف و ارتفاع متناظر صفر درجه به عنوان خط ماندگاری برف محاسبه شد.

کلید واژه: الگوریتم پهنه بندی برف، دمای درخشندگی، آلبدو، خط برف، شاخص NDSI؛ MODS و AVHRR

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.