مقاله مدل سازی ساختاری تحولات اخیر بازار نفت خام


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدل سازی ساختاری تحولات اخیر بازار نفت خام دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدل سازی ساختاری تحولات اخیر بازار نفت خام  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدل سازی ساختاری تحولات اخیر بازار نفت خام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدل سازی ساختاری تحولات اخیر بازار نفت خام :

مقاله مدل سازی ساختاری تحولات اخیر بازار نفت خام که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۶ در مطالعات‌ اقتصاد انرژی‌ از صفحه ۵۲ تا ۶۴ منتشر شده است.
نام: مدل سازی ساختاری تحولات اخیر بازار نفت خام
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله قیمت نفت
مقاله عوامل بنیادی بازار نفت
مقاله ضرایب برگشت
مقاله اوپک

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
شرایط اخیر بازار نفت، تحلیل گران را با چالش های جدی در نحوه تحلیل تحولات قیمت نفت و دلایل آن مواجه نموده است. آنها از دیدگاه های تغییر ساختاری، رفتار دوره ای و سفته بازی به موضوع پرداخته اند. ریشه این چالش ها در تحول اثرگذاری عوامل بنیادی بر قیمت نفت جستجو می شود. مصادیق آن می توان به تولید اوپک اشاره نمود که در دهه ۹۰ میلادی به طور کارا اهداف قیمتی سازمان اوپک را تامین می کرد، در حالیکه در سال های اخیر توانایی لازم برای کنترل قیمت را از دست داده است. همچنین رابطه بین قیمت نفت خام و سطح ذخیره سازی تجاری نیز دگرگون شده است. در این مطالعه به منظور بررسی تحول رابطه بین عوامل بنیادی، از مدل های اقتصاد سنجی بهره گرفته شده است. نتایج نشان می دهد ظرفیت مازاد تولید اوپک در سال های اخیر (بعد از (۲۰۰۳ ضمن تاثیر بر رابطه ذخیره سازی ها روی قیمت نفت نقش مهمی را در بازار نفت به عهده داشته است؛ در حالی که تا قبل از آن تاریخ چنین تاثیری مشاهده نمی شود. بنابراین اوپک که بر مبنای سطح ذخیره سازی ها، سهمیه اعضا را تعیین و بر این مبنا اهداف قیمتی را دنبال می نمود دیگر قادر به انجام دادن آن نیست؛ چرا که در حال حاضر ظرفیت مازاد تولید این ابزار را تحت شعاع قرار داده و نه تنها آنرا خنثی نموده بلکه در جهت معکوس،‌ قیمت ها را هدایت می نماید. لذا اوپک در جهت کنترل قیمت نفت از طریق تعیین سهمیه با دو رویکرد متضاد از طریق تغییر در ذخیره سازی و ظرفیت مازاد تولید روبه روست که در شرایط فعلی نقش دومی شاخص تر می نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.