مقاله مقایسه اثر عصاره های آویشن باغی (.Thymus vulgaris L)، سرخارگل (.Echinacea purpurea (L.) Moench)، سیر (.Allium sativum L) و آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه اثر عصاره های آویشن باغی (.Thymus vulgaris L)، سرخارگل (.Echinacea purpurea (L.) Moench)، سیر (.Allium sativum L) و آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه اثر عصاره های آویشن باغی (.Thymus vulgaris L)، سرخارگل (.Echinacea purpurea (L.) Moench)، سیر (.Allium sativum L) و آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اثر عصاره های آویشن باغی (.Thymus vulgaris L)، سرخارگل (.Echinacea purpurea (L.) Moench)، سیر (.Allium sativum L) و آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه اثر عصاره های آویشن باغی (.Thymus vulgaris L)، سرخارگل (.Echinacea purpurea (L.) Moench)، سیر (.Allium sativum L) و آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی :

مقاله مقایسه اثر عصاره های آویشن باغی (.Thymus vulgaris L)، سرخارگل (.Echinacea purpurea (L.) Moench)، سیر (.Allium sativum L) و آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران از صفحه ۲۵۲ تا ۲۶۴ منتشر شده است.
نام: مقایسه اثر عصاره های آویشن باغی (.Thymus vulgaris L)، سرخارگل (.Echinacea purpurea (L.) Moench)، سیر (.Allium sativum L) و آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آویشن
مقاله سرخارگل
مقاله سیر
مقاله ویرجینیامایسین
مقاله جوجه گوشتی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این آزمایش به منظور بررسی مقایسه عصاره های آویشن باغی (Thymus vulgaris L.)، سرخارگل (Echinacea purpurea (L.) Moench.)، سیر (Allium sativum L.) و آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین به عنوان بهبود دهنده های رشد بر عملکرد جوجه های گوشتی انجام شد. تعداد ۴۸۰ قطعه جوجه یک روزه از سویه راس ۳۰۸ در قالب طرح کامل تصادفی با ۶ تیمار (شامل عصاره های آویشن باغی، سرخارگل، سیر، مخلوط عصاره ها با دوز ۰۱ درصد، ویرجینیامایسین با دوز ۰۱۵ درصد و گروه کنترل) و ۴ تکرار و ۲۰ جوجه در هر تکرار به طور تصادفی بین قفسه ها تقسیم گردید. در پایان آزمایش از هر تکرار ۲ قطعه پرنده با وزنی نزدیک به میانگین وزنی تکرار انتخاب و جهت بررسی درصد لاشه (×۱۰۰ وزن لاشه خالی / وزن زنده پرنده)، درصد چربی بطنی و وزن اندامهای گوارشی، کشتار گردید. نتایج بدست آمده نشان داد که در پایان هر دو مقطع ۲۱ و ۴۲ روزگی بیشترین و کمترین وزن بدن و افزایش وزن بدن به ترتیب مربوط به جوجه های تغذیه شده با جیره غذایی آنتی بیوتیک و سرخارگل بود. ویرجینیامایسین مصرف خوراک را افزایش داد، اما این اختلاف بجز با گروه سرخارگل با دیگر گروهها معنی دار نبود (P>0.05). در کل دوره پرورشی (۱-۴۲ روزگی) نیز کمترین و بیشترین ضریب تبدیل به ترتیب مربوط به تیمار آنتی بیوتیک و سرخارگل بود (P<0.05)، هر چند که در این دوره ضریب تبدیل در گروه آویشن باغی تفاوت معنی داری با گروه آنتی بیوتیک نشان نداد (P>0.05). درصد لاشه، درصد چربی بطنی و وزن اندامهای گوارشی بجز روده تفاوت معنی داری بین تیمارها نداشت. به طوری که کمترین و بیشترین وزن روده به ترتیب متعلق به تیمارهای آنتی بیوتیک و کنترل بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.