مقاله ارزیابی ملکولی برخی ژنوتیپ های انبه ایران با استفاده از نشانگرهای ریز ماهواره


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی ملکولی برخی ژنوتیپ های انبه ایران با استفاده از نشانگرهای ریز ماهواره دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی ملکولی برخی ژنوتیپ های انبه ایران با استفاده از نشانگرهای ریز ماهواره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی ملکولی برخی ژنوتیپ های انبه ایران با استفاده از نشانگرهای ریز ماهواره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی ملکولی برخی ژنوتیپ های انبه ایران با استفاده از نشانگرهای ریز ماهواره :

مقاله ارزیابی ملکولی برخی ژنوتیپ های انبه ایران با استفاده از نشانگرهای ریز ماهواره که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در ژنتیک نوین از صفحه ۲۷ تا ۳۶ منتشر شده است.
نام: ارزیابی ملکولی برخی ژنوتیپ های انبه ایران با استفاده از نشانگرهای ریز ماهواره
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله انبه
مقاله تنوع ژنتیکی
مقاله نشانگر مولکولی
مقاله ریزماهواره

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
انبه یکی از میوه های مهم مناطق گرمسیر و سرشار از مواد و عناصر غذایی است که در نواحی جنوبی ایران کشت و کار می شود. شناسایی ملکولی ژنوتیپ های انبه به مدیریت ژرم پلاسم و جلوگیری از نامگذاری اشتباه آنها کمک می نماید. در این تحقیق از ۱۶ نشانگر اختصاصی ریزماهواره جهت بررسی ارتباط ژنتیکی و تنوع موجود بین ۴۱ ژنوتیپ انبه موجود در ایران استفاده شد. در مجموع ۵۵ آلل با متوسط تعداد آلل موثر ۵/۳ عدد مشاهده شد. تعداد آلل بدست آمده بین ۲ تا ۶ عدد بود. مقدار هتروزایگوسیتی مشاهده شده و هتروزایگوسیتی مورد انتظار به ترتیب ۳۰/۰ تا ۸۷/۰ و ۲۹/۰ تا ۸۴/۰ بود. الگوی باندی حاصل از این ۱۶ جفت آغازگر توانست ژنوتیپ های پاکستانی را از هندی تفکیک نماید. به جز ”کلک سرخ – ۲” و ”کلک سرخ – ۳” سایر ژنوتیپ های همنام در شاخه های متفاوت قرار گرفتند همچنین تعداد ۱۸ اختصاصی در مجموعه ژنوتیپهای مورد بررسی بدست آمد که بیشترین تعداد ان متعلق به ”سندری ۲” و ”لانگرا ۱” بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.