سیمای اپیدمیولوژیک بیماری بوتولیسم در ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سیمای اپیدمیولوژیک بیماری بوتولیسم در ایران دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سیمای اپیدمیولوژیک بیماری بوتولیسم در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سیمای اپیدمیولوژیک بیماری بوتولیسم در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سیمای اپیدمیولوژیک بیماری بوتولیسم در ایران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بیماریهای عفونی و گرمسیری ایران

تعداد صفحات :۵

سابقه و هدف: بوتولیسم یک فوریت بهداشتی، درمانی است. تشخیص سریع و درمان به موقع آن، به منظور کاهش خطر مرگ و پیشگیری از مبتلا شدن سایر افراد خانواده بخصوص در بوتولیسم ناشی از غذا، بسیار اساسی و حیاتی می باشد. سالانه حدود ۱۰۰۰ مورد بوتولیسم ناشی از غذا در جهان گزارش می شود. توکسین بوتولیسم بر اساس تفاوت آنتی ژنتیک خود به انواع A, B, C, D, E, F, G تقسیم می شود که از انواع F و E، B، A در انسان موجب بیماری شده در حالیکه انواع C, D تقریبا بطور انحصاری در حیوانات موجب بیماری می گردد. نوع G بیماری خاصی را تاکنون بوجود نیاورده است.روش کار: این مطالعه به روش توصیفی با استفاده از داده های ثبت شده در مرکز مدیریت بیماری ها و همچنین اطلاعات سایت سازمان جهانی بهداشت و CDC آمریکا انجام شده است.یافته ها: تعداد موارد ثبت شده بوتولیسم در ایران در طی سالهای ۱۳۸۲ لغایت ۱۳۸۵ به ترتیب ۴۱، ۶۶، ۴۸ و ۸۰ مورد و میانگین سنی بیماران ۲۷ سال بوده است. تفاوت معنی دار بین زن و مرد وجود نداشت (P value>0.05). از نظر محل سکونت تفاوت معنی دار بین منطقه شهری و روستایی وجود داشت (P value>0.05). بیماری بیشتر از استان های نیمه شمالی کشور گزارش شده است و عمدتا ماهی شور، اشپل ماهی، پنیر کیسه ای و کمپوت خانگی عامل بیماری بوده اند. در %۲ موارد غذای کنسرو شده صنعتی عامل ایجاد بیماری بودند. در طی ۴ سال گذشته موردی از بوتولیسم اطفال در کشور ما گزارش نشده است و تمام آنها بوتولیسم ناشی از غذا بوده اند. از نظر نوع توکسین در طی این ۴ سال به ترتیب شیوع انواع A، B و E گزارش شده ولی سایر انواع توکسین ها شامل F یا G گزارش نشده است. در حالیکه میزان کشندگی کلی بوتولیسم تقریبا بین %۷-۱۰ است ولی این میزان در کشور ما در حدود %۳.۱ بود.نتیجه گیری: در طی سالهای اخیر شاهد افزایش موارد شناسایی شده بوتولیسم در کشور بوده ایم ولی شاخص های فوق در مقایسه با کشورهای توسعه یافته، با توجه به عادات غذایی کشور نشان دهنده کم شماری قابل توجه بیماری و ضعف نظام مراقبت این بیماری در کشور است که بایستی با مشارکت بیشتر پزشکان، اطلاعات حاصله قابلیت اطمینان بیشتری پیدا کنند. از طرف دیگر ابتلای عمده موارد در اثر مصرف مواد غذایی خانگی، نیاز به توجه بیش از پیش آموزش عموم جامعه برای تهیه و نگهداری صحیح مواد غذایی خانگی را نمایان می سازد.

کلید واژه: بوتولیسم، اپیدمیولوژی، ایران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.