مقاله مدل تعادل آب برای برآورد تولید علوفه مرتع در منطقه استپی استان مرکز ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدل تعادل آب برای برآورد تولید علوفه مرتع در منطقه استپی استان مرکز ایران دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدل تعادل آب برای برآورد تولید علوفه مرتع در منطقه استپی استان مرکز ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدل تعادل آب برای برآورد تولید علوفه مرتع در منطقه استپی استان مرکز ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدل تعادل آب برای برآورد تولید علوفه مرتع در منطقه استپی استان مرکز ایران :

مقاله مدل تعادل آب برای برآورد تولید علوفه مرتع در منطقه استپی استان مرکز ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مرتع و آبخیزداری (منابع طبیعی ایران) از صفحه ۳۱۱ تا ۳۲۷ منتشر شده است.
نام: مدل تعادل آب برای برآورد تولید علوفه مرتع در منطقه استپی استان مرکز ایران
این مقاله دارای ۱۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله برآورد تولید بلند مدت مرتع
مقاله بارندگی
مقاله رطوبت اول فصل رویش
مقاله مدل تعادل آب
مقاله پایگاه اندکس تولید
مقاله منطقه استپی استان مرکزی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
برآورد تولید بلند مدت علوفه مرتع در منطقه استپی استان مرکزی ، شهرستان ساوه (پایگاه مرتع نعمتی) در طول یک دوره آماری ده ساله (۱۳۸۶-۱۳۷۷) با روش مدل تعادل آب (The Water Balance) بر روی تولید علوفه چهار گونه گیاه مرتعی غالب و مورد تعلیف دام (Artemisia sieberi, Salsola rigida, Noaea mucronata, Stipa barbata) با بهره گیری از داده های آب و هوایی ایستگاه سینوپتیک (ساوه) ویژگی های خاک و ویژگی های گیاه (مرتع) بر پایه مدل ERHYM – II مورد ارزیابی قرار گرفت. انجام محاسبات و تعیین شاخص های اقلیمی در مقیاس زمانی روزانه با بهره گیری از روش Penman-Montieth FAO (P.M.F) (پنمن مانتیث فائو ) و برنامه نرم افزار(Cropwat. ۸.۰) اقدام شد. رواناب سطحی برای بارندگی های روزانه از روش (Soil Conservation Serviec) SCS با کمک منحنی های (Cruve Number) CN بر پایه گروه های آبشناختی خاک محاسبه شد. ورودی های مدل شامل داده های آب و هوایی بلند مدت، ویژگی های خاک، ویژگی های گیاه (مرتع)، رطوبت اول فصل رویش، تولید علوفه مرتع و خروجی های مدل شامل تبخیر و تعرق گیاه مرجع، تبخیر و تعرق پتانسیل، تبخیر و تعرق واقعی گیاه (مرتع)، بارندگی موثر، رواناب سطحی، کل رطوبت ذخیره شده خاک، رطوبت اولیه قابل دسترس، شاخص اقلیمی تولید و پایگاه اندکس تولید محاسبه شد. نتایج نشان داد که میزان عددی CN برابر ۸۶ و میزان رواناب سطحی در طول فصل رویش پس از بارندگی به میزان ۷ میلیمتر شروع می شود. همچنین نتایج نشان داد که ظرفیت نگهداری رطوبت کل قابل بهره گیری خاک معادل ۵۸۹۰ میلیمتر در متر که این میزان امکان بهره گیری گیاه را از رطوبت اول فصل رویش به میزان ۲۵۴۰ میلیمتر در متر فراهم نموده است. میزان تبخ یر و تعرق واقعی در فصل رویش ۱.۳۶برابر میانگین بارندگی دوره آماری در طول فصل رویش بوده است. با توجه به شرایط خشکسالی در سال ۱۳۷۹ این نسبت بیش از دو برابر میزان بارندگی فصل رویش محاسبه شده است. ضریب شاخص اقلیمی تولید (Tact/Tpot) برای برآورد علوفه در پایگاه نعمتی برابر Tact/Tpot=%17 محاسبه و تعیین شد. بر پایه شاخص اقلیمی بلندمدت تولید (ETact) و تولید اندازه گیری شده در دوره ده ساله، پایگاه – اندکس تولید (Weather Yield Site Index) به منظور برآورد تولید بلند مدت در پایگاه نعمتی Y=80.42+1.941(ETact) تعیین شد. بر این پایه میانگین تولید علوفه بلند مدت برابر ۲۴۲ کیلوگرم در هکتار برآورد شده است که می تواند در برنامه ریزی مرتع در سطح منطقه مورد کاربرد قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.