مقایسه سیر خونریزی حاد دستگاه گوارش فوقانی در بیماران بالاتر و کمتر از ۶۰ سال با نگرش های جدید درمانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه سیر خونریزی حاد دستگاه گوارش فوقانی در بیماران بالاتر و کمتر از ۶۰ سال با نگرش های جدید درمانی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه سیر خونریزی حاد دستگاه گوارش فوقانی در بیماران بالاتر و کمتر از ۶۰ سال با نگرش های جدید درمانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه سیر خونریزی حاد دستگاه گوارش فوقانی در بیماران بالاتر و کمتر از ۶۰ سال با نگرش های جدید درمانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه سیر خونریزی حاد دستگاه گوارش فوقانی در بیماران بالاتر و کمتر از ۶۰ سال با نگرش های جدید درمانی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)

تعداد صفحات :۱۲

سابقه و هدف: خونریزی های فوقانی دستگاه گوارش از جمله موارد فوریت های طب داخلی است و بین ۳۰ تا ۴۰ درصد بیماران را افراد بالای ۶۰ سال تشکیل می دهند. در گذشته خونریزی های گوارشی در سالمندان پر مخاطره بوده و با مرگ و میر و نیاز به جراحی های بیشتر نسبت به قشر جوان تر همراه بوده است. در سال های اخیر به کارگیری داروهای بلوکه کننده پمپ پروتون و استفاده از بخش مراقبت های ویژه در روند درمان خونریزی ها توصیه شده است. بدین منظور این مطالعه با هدف تعیین اثرات دیدگاه های درمانی در افراد سالمند و مقایسه آن با جمعیت جوان تر انجام گرفت.مواد و روش ها: روش این مطالعه توصیفی تحلیلی و از نوع مقطعی است که به صورت نمونه گیری متوالی در روی ۲۰۰ بیمار (۱۰۰ نفر بالای ۶۰ سال و ۱۰۰ نفر زیر ۶۰ سال) که با تشخیص خونریزی حاد دستگاه گوارش فوقانی در بیمارستان های دانشگاهی طالقانی و امام خمینی کرمانشاه طی سال های ۷۹-۷۸ بستری شدند انجام گرفت. کلیه بیماران تحت درمان با داروی بلوکه کننده پمپ پروتون (امپرازول) خوراکی به میزان ۴۰ میلی گرم دوبار در روز قرار می گرفتند. داده ها با استفاده از آزمون آماری X2 و t در دو گروه مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.یافته ها: میانگین سنی بیماران بالای ۶۰ سال ۷۰.۴۸±۰.۶۶ و زیر ۶۰ سال ۳۷.۴۸±۱.۲۴ بود. ۷۳ درصد بیماران بالای ۶۰ سال و ۸۰ درصد زیر ۶۰ سال مذکر بودند. تاریخچه مصرف داروهای ضد التهابی در افراد بالاتر از ۶۰ سال بیشتر بود (p=0.003). ولی از دیسپپسی کمتر شکایت داشتند (p=0.05). بیماری های همراه در افراد بالاتر از ۶۰ سال شامل بیماری های قلبی (p=0.0008) و آرتریت (p=0.05) بود. زخم دوازدهه در افراد زیر ۶۰ سال (p=0.0096) و زخم معده در افراد بالای ۶۰ سال (p=0.009) بیشتر بود. در دوره بستری در دو گروه تفاوتی دیده نشد، میانگین مدت بستری بیمارستانی در بیماران بالاتر از ۶۰ سال ۳.۸۰±۰.۱۹ و در بیماران کمتر از ۶۰ سال ۳.۷۷±۰.۲۱ روز بود (p=0.19). میانگین واحد خون تزریق شده در بیماران ۶۰ سال و بالاتر ۴.۵۲±۰.۳۰ واحد و در بیماران کمتر از ۶۰ سال ۴.۴۹±۰.۳۶ واحد بود (p=0.94). تعداد جراحی های انجام شده در هر دو گروه یکسان، ۳ بیمار و بروز مرگ، ۲ بیمار در هر گروه بود.نتیجه گیری: نتایج این بررسی نشان می دهد که با به کارگیری استراتژی های نوین درمانی در خونریزی های گوارشی در دهه جدید روند این بیماری در دو گروه بیماران سالمند و جوان یکسان شده است. بنابراین توصیه می شود که در بیماران با خونریزی گوارشی فوقانی بستری کردن بیمارن سالمند و یا بیماران دارای نمای آندوسکوپی ریسک بالا در بخش مراقبت های ویژه و به کارگیری داروهای بلوکه کننده پمپ پروتون در مراکز درمانی معمول شود.

کلید واژه: خونریزی دستگاه گوارش فوقانی، سالمندان، امپرازول، بخش مراقبت های ویژه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.