مقاله ارزیابی برخی روش های زمین آمار در برآورد سرعت آستانه فرسایش بادی، در دشت سیستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی برخی روش های زمین آمار در برآورد سرعت آستانه فرسایش بادی، در دشت سیستان دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی برخی روش های زمین آمار در برآورد سرعت آستانه فرسایش بادی، در دشت سیستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی برخی روش های زمین آمار در برآورد سرعت آستانه فرسایش بادی، در دشت سیستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی برخی روش های زمین آمار در برآورد سرعت آستانه فرسایش بادی، در دشت سیستان :

مقاله ارزیابی برخی روش های زمین آمار در برآورد سرعت آستانه فرسایش بادی، در دشت سیستان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مرتع و آبخیزداری (منابع طبیعی ایران) از صفحه ۴۰۵ تا ۴۱۷ منتشر شده است.
نام: ارزیابی برخی روش های زمین آمار در برآورد سرعت آستانه فرسایش بادی، در دشت سیستان
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله زمین آمار
مقاله سرعت آستانه فرسایش بادی
مقاله سیستان
مقاله باد شکن

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
فرسایش بادی از مهم ترین فرایندهای بیابان زایی در مناطق بادخیز کشور از جمله سیستان که دارای بادهای ۱۲۰ روزه می باشد بشمار می آید که باید با روش های مکانیکی و زیست شناختی از جمله ایجاد بادشکن متوقف شوند. از مبانی اساسی موثر در طراحی شبکه های بادشکن شناخت روند سرعت آستانه فرسایش بادی در منطقه است. بهترین روش اندازه گیری سرعت آستانه اندازه گیری مستقیم آن در طبیعت است، ولی به جهت وجود ناهمگنی در طبیعت، اطلاع یافتن از تغییرات مکانی و زمانی پدیده ها بسیار ضروری است. لذا این پژوهش با هدف ارزیابی و تحلیل تغییرات مکانی سرعت آستانه فرسایش بادی به عنوان یکی از عوامل موثر در فرسایش بادی، مقایسه روش های مختلف درون یابی در برآورد آن و تهیه نقشه توزیع مکانی آن انجام شده است. برای تعیین نقاط نمونه برداری یک شبکه منظم نمونه برداری بر روی نقشه پستی بلندی ترسیم شد و نقاط بدست آمده از برخورد شبکه ها به عنوان نقاط نمونه برداری گزینش و مختصات جغرافیایی نقاط به دستگاه GPS منتقل شد. سرعت آستانه فرسایش بادی نیز توسط دستگاه سنجش فرسایش بادی در نقاط تعیین شده به طور مستقیم و با دقت بالا برداشت شد. برای برآورد سرعت آستانه فرسایش بادی در نقاط نمونه برداری نشده از روش های کریجینگ، کوکریجینگ و روش میانگین متحرک وزن دار در محیط ((GIS و برای ارزیابی روش ها، از روش Cross validation با کمک دو مشخصه آماری (MAE) و (MBE) بهره گیری شده است. نتایج بدست آمده از این پژوهش نشان داد که بهترین مدل نیم تغیرنما در برآورد میزان متغیر مورد بررسی در منطقه مدل کروی با RSS معادل ۱۶ و ضریب همبستگی ۰۹۸ است. ولی در بین روش های زمین آماری کریجینگ و کوکریجینگ اختلاف معنی داری دیده نشد و هر دو روش با میزان خطا و انحراف همانند به عنوان روش های مناسب درون یابی در منطقه معرفی شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.