تاثیر کاهش سطح پروتئین جیره در یک وعده غذایی روزانه بر رشد و کارایی تغذیه قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر کاهش سطح پروتئین جیره در یک وعده غذایی روزانه بر رشد و کارایی تغذیه قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر کاهش سطح پروتئین جیره در یک وعده غذایی روزانه بر رشد و کارایی تغذیه قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر کاهش سطح پروتئین جیره در یک وعده غذایی روزانه بر رشد و کارایی تغذیه قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر کاهش سطح پروتئین جیره در یک وعده غذایی روزانه بر رشد و کارایی تغذیه قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و فنون دریایی ایران

تعداد صفحات :۱۴

امکان کاهش میزان پروتئین جیره در یک وعده غذایی قزل آلای رنگین کمان با میانگین وزن ۴۸.۸۵g بررسی شد. دو جیره با سطوح پروتئینی ۴۱.۵% و ۳۶.۵% با سطح انرژی برابر فرمولبندی و ساخته شدند. با توجه به دو زمان غذادهی و دو سطح پروتئین، چهار رژیم غذایی )تیمار( ایجاد شدند. تیمار ۱ در هر دو وعده، غذای ۴۱.۵%، تیمار ۲ صبح ۴۱.۵% و عصر ۳۶.۵%، تیمار (۳) و صبح ۳۶.۵% و عصر ۴۱.۵% و تیمار (۴) در هر دو وعده، غذای دارای ۳۶.۵% پروتئین را دریافت کردند. غذادهی در حد اشباع یک ساعت بعد از شروع روشنایی )مصنوعی( و یک ساعت قبل از شروع تاریکی انجام شد. طول مدت روز و شب ۱۲:۱۲ تعیین شد. با کاهش میزان پروتئین جیره از تیمار اول به تیمار چهارم شاخصهای مربوط به رشد، بقا کارایی تغذیه و FCR، کاهش نشان دادند. از این نظر تیمارهای دوم و سوم حد واسط بودند. میزان کارایی و ارزش تولیدی پروتئین نیز در بین تیمارها اختلاف معناداری نشان نداد (p>0.05). به لحاظ مصرف غذا، به طور معناداری تمام تیمارها در وعده صبح تمایل بیشتری به مصرف غذا و به تبع آن مصرف پروتئین و انرژی دریافتی نشان دادند (p<0.05). نتایج این آزمایش امکان کاهش پروتئین جیره در یک وعده غذایی را تایید می کند.

کلید واژه: پروتئین جیره، زمان غذادهی، مصرف غذا، کارایی تغذیه، رشد، قزل آلای رنگین کمان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.