تجزیه ژنتیکی کیفیت دانه در برنج با استفاده از آغازگرهای ریزماهواره


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تجزیه ژنتیکی کیفیت دانه در برنج با استفاده از آغازگرهای ریزماهواره دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تجزیه ژنتیکی کیفیت دانه در برنج با استفاده از آغازگرهای ریزماهواره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تجزیه ژنتیکی کیفیت دانه در برنج با استفاده از آغازگرهای ریزماهواره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تجزیه ژنتیکی کیفیت دانه در برنج با استفاده از آغازگرهای ریزماهواره :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی

تعداد صفحات :۱۴

کیفیت دانه در برنج به صفات متعددی مثل طول و قطر دانه خام و دانه پخته و شکل دانه بستگی دارد. توارث کیفیت دانه در غلات بدلیل اثر اپیستازی، اثر مادری و سیتوپلاسمی و خاصیت تریپلوئید بودن آندوسپرم پیچیده است. گزینش برای کیفیت دانه به کمک آغازگرهای مولکولی، پیشرفت اصلاح را از طریق افزایش کارآیی گزینش، سرعت می بخشد. به منظور مکان یابی QTL های مرتبط با کیفیت دانه برنج و تعیین سهم هر QTL در تنوع فنوتیپی صفت مربوطه، ۶۳ لاین تلاقی برگشتی پیشرفته BC2F5 حاصل از تلاقی IR64 بعنوان والد دوره ای و طارم مولایی بعنوان والد دهنده در موسسه بین المللی تحقیقات برنج – فیلیپین مورد مطالعه قرار گرفتند. صفات مورد مطالعه برای بررسی فنوتیپی عبارت بودند از: طول دانه خام،‌ قطر دانه خام، نسبت طول به قطر دانه خام، طول دانه پخته، قطر دانه پخته، نسبت طول به قطر دانه پخته. بررسی چند شکلی در والدین با ۲۳۵ آغازگر ریزماهواره در ژل های آگارز و پلی آکریل آمید انجام گرفت که در نهایت ۱۱۴ آغازگر چندشکل مورد مطالعه ژنوتیپی مورد استفاده قرار گرفتند. برای همه صفات تفرق فرارونده مثبت و یا منفی مشاهده گردید. طول دانه خام با قطر دانه خام، نسبت طول به قطر دانه خام، و طول دانه پخته دارای همبستگی معنی دار بود. برای هر یک از صفات قطر دانه پخته و نسبت طول به قطر دانه پخته یک QTL، برای طول دانه پخته دو QTL، برای طول دانه خام سه QTL، برای قطر دانه خام پنج QTL، و برای نسبت طول به قطر دانه خام هفت QTL مکان یابی شد.

کلید واژه: برنج، ریزماهواره، کیفیت دانه، مکان های ژنی صفات کمی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.