مقاله ترکیب اسیدهای چرب موجود در لاشه ماهی کپور پرورشی (Cyprinus carpio Linneaus 1758)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ترکیب اسیدهای چرب موجود در لاشه ماهی کپور پرورشی (Cyprinus carpio Linneaus 1758) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ترکیب اسیدهای چرب موجود در لاشه ماهی کپور پرورشی (Cyprinus carpio Linneaus 1758)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ترکیب اسیدهای چرب موجود در لاشه ماهی کپور پرورشی (Cyprinus carpio Linneaus 1758)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ترکیب اسیدهای چرب موجود در لاشه ماهی کپور پرورشی (Cyprinus carpio Linneaus 1758) :

مقاله ترکیب اسیدهای چرب موجود در لاشه ماهی کپور پرورشی (Cyprinus carpio Linneaus 1758) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در علوم کشاورزی و منابع طبیعی از صفحه ۳۹۳ تا ۳۹۷ منتشر شده است.
نام: ترکیب اسیدهای چرب موجود در لاشه ماهی کپور پرورشی (Cyprinus carpio Linneaus 1758)
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کپور معمولی
مقاله اسید چرب غیراشباع
مقاله لاشه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این پژوهش به مدت ۷ ماه در منطقه دیکجه گنبد در استان گلستان صورت پذیرفت و طی آن ارتباط میان اسیدهای چرب ماهی کپور معمولی با میانگین وزن (۹۳/۱۳۶±۷۰۵ گرم) و طول (۰۶/۲±۹۲/۲۷ سانتی متر) در ۱۵ استخر ۱۰ هکتاری بررسی و مقدار اسیدهای چرب نیز تعیین گردید. میزان دکوزاهگزانوییک اسید (۴۷/۴،۴۴/۰)، ایکوزاپنتانوئیک اسید (۶۲/۳،۱۶/۰)، اسید آراشیدونیک (۶۱/۴،۲۳/۱)، اسید لینولئیک (۴۸/۲۳،۵۶/۶) و اسید لینولنیک (۰۳/۴،۸۵/۱) میلی گرم به ازای هر گرم وزن خشک اندازه گیری شد. مجموع اسیدهای چرب غیراشباع امگا،۳ و امگا،۶ به ترتیب ۱۵/۵ و ۹۱/۲۰، نسبت DHA/EPA،۱/۶۱ و مجموع اسیدهای چرب اشباع ۵۲/۲۳ (میلی گرم به ازای هر گرم وزن خشک) محاسبه گردید. با توجه به آماره پیرسون بین ۶ C18:2n،با ۶(P<0.01) C20:4n، بینC20:4n ،۶ با EPA و (P<0.01) DHA و بین EPA با (P<0.01) DHA ارتباط معنی داری مشاهده شد، بنابراین می توان نتیجه گرفت که اسیدهای چرب بر یکدیگر تاثیرگذار می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.