«بررسی تاثیر برنامه آموزش بهداشت تغذیه بر کارکنان آسایشگاه کهریزک شهر تهران در ارتقا سلامت تغذیه ای سالمندان مقیم آن آسایشگاه»


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 «بررسی تاثیر برنامه آموزش بهداشت تغذیه بر کارکنان آسایشگاه کهریزک شهر تهران در ارتقا سلامت تغذیه ای سالمندان مقیم آن آسایشگاه» دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد «بررسی تاثیر برنامه آموزش بهداشت تغذیه بر کارکنان آسایشگاه کهریزک شهر تهران در ارتقا سلامت تغذیه ای سالمندان مقیم آن آسایشگاه»  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی «بررسی تاثیر برنامه آموزش بهداشت تغذیه بر کارکنان آسایشگاه کهریزک شهر تهران در ارتقا سلامت تغذیه ای سالمندان مقیم آن آسایشگاه»،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن «بررسی تاثیر برنامه آموزش بهداشت تغذیه بر کارکنان آسایشگاه کهریزک شهر تهران در ارتقا سلامت تغذیه ای سالمندان مقیم آن آسایشگاه» :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : سالمند

تعداد صفحات :۱۶

زمینه تحقیق: سالمندی به عنون دوره ای از زندگی تلقی می گردد که با تغییراتی در متابولیسم و سوخت و ساز بدن همراه می باشد. این تغییرات سالمندان را مستعد بروز سوء تغذیه می نماید، چنانچه طی بررسی ها ۳-۱۳% از سالمندان جامعه مبتلا به سوء تغذیه می باشند و این میزان در سالمندان ساکن آسایشگاه بین ۳۰-۶۰% می باشد. در این مطالعه تاثیر آموزش به کارکنان پزشکی- بهداشتی و مراقبان سالمندان بر وضعیت تغذیه ای سالمندان مقیم آسایشگاه کهریزک شهر تهران در مدت چهار مورد ارزیابی قرار گرفت.مواد و روش ها: ۱۹۲ نفر سالمند از سالمندان علاقمند به ورود به مطالعه (۵۰ مرد و ۱۴۲ زن) ساکن در آسایشگاه خیریه کهریزک که ۶۵ سال و بیشتر سن داشتند و به بیماری های کبدی و کلیوی پیشرفته مبتلا نبودند و سابقه عمل جراحی در یک ماه قبل از شروع مطالعه را نداشتند، به طور تصادفی انتخاب و مورد بررسی قرار گرفتند. در این افراد آزمایشات هموگلوبین، هماتوکریت، لیپوپروتیین کم تراکم سرم، لیپوپروتیین پرتراکم سرم، قند خون ناشتا و C.R.P قبل و پس از مداخله اندازه گیری گردید. همچنین ابزارهای بررسی وضعیت تغذیه MNA، بررسی وضعیت مختصر شناختی MMSE، بررسی وضعیت ADL و بررسی خطر زخم بستر Norton توسط کارشناسان تغذیه ارزیابی گردید. سپس تمام کارکنان و مراقبان پزشکی- بهداشتی آسایشگاه کهریزک به مدت سه روز در یک کارگاه آموزشی تحت آموزش قرار گرفتند و پس از گذشت چهار ماه مجددا تمام آزمایشات پاراکلینیکی و تست های بالینی فوق انجام گردید. بعد از ورود اطلاعات، تجزیه و تحلیل آماری با نرم افزار آماری SPSS انجام گرفت.یافته های تحقیق: بطور کلی بر اساس یافته های حاصل از این تحقیق و بر اساس ابزار بررسی MNA، ۳۵.۹% از سالمندان قبل از آموزش دچار سوء تغذیه بسیار شدیده بوده اند که این میزان پس از آموزش به ۱۸.۳% کاهش یافته است. پس از آموزش میانگین آلبومین از ۳.۹۸ به ۴.۱۱، هموگلوبین از ۱۲.۷ به ۱۳.۰۳%، هماتوکریت از ۳۷.۸۶ به ۳۸.۸ و LDL از ۱۳۵.۱۳ به ۱۴۶.۲۵ و F.B.S از ۸۱.۹۲ به ۹۵.۸ افزایش یافت و اختلاف معنی دار بود. میانگین HDL از ۴۳.۸۴ به ۴۲.۸۵ رسید و اختلاف معنی دار نبود. وضعیت تغذیه با سن، اختلال در دهان، اختلال در بلع، مصرف داروهای مورد نظر، وضعیت شناختی افراد، وضعیت امتیاز ADL افراد در غذاخوردن و امتیاز نورتون، رابطه معنی دار داشت.نتیجه گیری: بر اساس یافته های حاصل از پژوهش می توان نتیجه گرفت که آزمایش در بهبود شاخص های تغذیه ای از جمله آلبومین، هموگلوبین و هماتوکریت موثر بوده و در کاهش تعداد افراد با سوء تغذیه شدید و متوسط نیز موثر بوده است. پیشنهاد می گردد، برنامه های آموزشی تغذیه بصورت مستمر و همراه با مداخله در رژیم غذایی افراد، ارایه گردد.

کلید واژه: سالمندی، تغذیه، آموزش بهداشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.