مقاله مقایسه غنای گونه ای و ترکیب فلوریستیکی مناطق بحرانی و کلیدی در مراتع نیمه خشک کاکوهستان قزوین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه غنای گونه ای و ترکیب فلوریستیکی مناطق بحرانی و کلیدی در مراتع نیمه خشک کاکوهستان قزوین دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه غنای گونه ای و ترکیب فلوریستیکی مناطق بحرانی و کلیدی در مراتع نیمه خشک کاکوهستان قزوین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه غنای گونه ای و ترکیب فلوریستیکی مناطق بحرانی و کلیدی در مراتع نیمه خشک کاکوهستان قزوین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه غنای گونه ای و ترکیب فلوریستیکی مناطق بحرانی و کلیدی در مراتع نیمه خشک کاکوهستان قزوین :

مقاله مقایسه غنای گونه ای و ترکیب فلوریستیکی مناطق بحرانی و کلیدی در مراتع نیمه خشک کاکوهستان قزوین که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در علوم کشاورزی و منابع طبیعی از صفحه ۴۳۷ تا ۴۴۵ منتشر شده است.
نام: مقایسه غنای گونه ای و ترکیب فلوریستیکی مناطق بحرانی و کلیدی در مراتع نیمه خشک کاکوهستان قزوین
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله غنای گونه ای
مقاله فرم های حیاتی
مقاله خوش خوراکی
مقاله منطقه کلیدی
مقاله منطقه بحرانی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این پژوهش به منظور بررسی غنای گونه ای، فرم های حیاتی و نیز کلاس های خوش خوراکی گیاهان واقع در مناطق بحرانی و کلیدی، دو قاب ویتاکر ۱/۰ هکتاری در هر یک از مناطق یاد شده مستقر شد. نام گونه های موجود در هر قاب به ترتیب از ۱/۰ تا ۱۰۰۰ مترمربع به همراه فرم رویشی، تعداد و کلاس خوش خوراکی هرگونه ثبت گردید. با استفاده از مدل های رگرسیون خطی، دو معادله مناسب برای غنای گونه ای هر یک از مناطق بحرانی و کلیدی محاسبه شد. به منظور مقایسه معادلات رگرسیون غنای گونه ای از مدل رگرسیون گروهی استفاده گردید. نتایج نشان می دهد غنای گونه ای در منطقه کلیدی و بحرانی با هم اختلاف معنی داری داشته (P<0.05) و در منطقه کلیدی بیش از منطقه بحرانی است. به منظور تعیین رابطه فرم های حیاتی و خوش خوراکی گونه ها در مناطق بحرانی و کلیدی، از روش آنالیز مولفه اصلی ۱ و دو پلاتی استفاده شد. میزان خوش خوراکی گونه ها با مناطق کلیدی و بحرانی به ترتیب دارای همبستگی مثبت و منفی می باشند. همچنین فانروفیت ها و کامافیت ها با مناطق کلیدی دارای همبستگی مثبت و ژئوفیت ها با مناطق یاد شده دارای همبستگی منفی هستند. این موضوع در خصوص مناطق بحرانی برعکس است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.