مقاله روش بهینه استخراج DNA ژنومی از غده، ریشه، ساقه و برگ گیاه سیب زمینی (.Solanum tuberosum L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله روش بهینه استخراج DNA ژنومی از غده، ریشه، ساقه و برگ گیاه سیب زمینی (.Solanum tuberosum L) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روش بهینه استخراج DNA ژنومی از غده، ریشه، ساقه و برگ گیاه سیب زمینی (.Solanum tuberosum L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روش بهینه استخراج DNA ژنومی از غده، ریشه، ساقه و برگ گیاه سیب زمینی (.Solanum tuberosum L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روش بهینه استخراج DNA ژنومی از غده، ریشه، ساقه و برگ گیاه سیب زمینی (.Solanum tuberosum L) :

مقاله روش بهینه استخراج DNA ژنومی از غده، ریشه، ساقه و برگ گیاه سیب زمینی (.Solanum tuberosum L) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در علوم کشاورزی و منابع طبیعی از صفحه ۵۲۹ تا ۵۳۲ منتشر شده است.
نام: روش بهینه استخراج DNA ژنومی از غده، ریشه، ساقه و برگ گیاه سیب زمینی (.Solanum tuberosum L)
این مقاله دارای ۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله استخراج DNA
مقاله پلی ساکاریدها
مقاله ترکیبات پلی فنولیک
مقاله سیب زمینی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
استخراج DNA مطلوب از گیاه برای بررسی های ژنتیکی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. استخراج DNA با کیفیت بالا از بافت های گیاه سیب زمینی به علت حضور کربوهیدرات ها، پروتیین ها و ترکیبات بازدارنده ای مانند پلی فنل ها و متابولیت های ثانویه دیگر خیلی مشکل می باشد. این ناخالصی ها می توانند اثر منفی یا مخرب بر کیفیت واکنش هایی نظیر هضم DNA، تکثیرPCR 1 و کلون کردن DNA داشته باشند. در راستای حل این مشکلات روشی موثر و ساده برای استخراج DNA از قسمت های مختلف گیاه سیب زمینی توسعه یافت. در این روش با افزودن بتامرکاپتواتانول،PVP2 و کلرید سدیم با غلظت بالا (۵/۲ مولار) به بافر استخراج، با افزایش مراحل شستشو شامل استفاده از بافرهای شستشو، کلرید سدیم ۵ مولار و کلرید لیتیوم ۸ مولار، ناخالصی ها و ترکیبات رنگی به کمترین حد رسانده شد. نتایج به دست آمده از واکنش زنجیره ای پلیمراز نشان داد که DNA های استخراج شده از غده، ریشه، ساقه و برگ گیاه سیب زمینی در مقایسه با ۲ روش دیگر (دلاپورتا، دویل و دویل)، از کیفیت و خلوص بسیار بالاتری برخوردار بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.