رابطه سطح سرمی C-reactive protein کمی در مبتلایان به آنژین ناپایدار قلبی با بروز انفارکتوس میوکارد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 رابطه سطح سرمی C-reactive protein کمی در مبتلایان به آنژین ناپایدار قلبی با بروز انفارکتوس میوکارد دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد رابطه سطح سرمی C-reactive protein کمی در مبتلایان به آنژین ناپایدار قلبی با بروز انفارکتوس میوکارد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی رابطه سطح سرمی C-reactive protein کمی در مبتلایان به آنژین ناپایدار قلبی با بروز انفارکتوس میوکارد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن رابطه سطح سرمی C-reactive protein کمی در مبتلایان به آنژین ناپایدار قلبی با بروز انفارکتوس میوکارد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)

تعداد صفحات :۱۰

سابقه و هدف: مطالعات متعددی حاکی از این بوده است که بالا بودن سطح سرمی C-reactive protein (CRP) رابطه مستقلی با پیش آگهی بد در بیماران مبتلا به سکته قلبی دارد. هدف از انجام این مطالعه بررسی ارزش پیشگویی کننده CRP کمی در بیماران مبتلا به آنژین ناپایدار قلبی برای ابتلا به سکته حاد قلبی در طول مدت زمان بستری در بیمارستان بود.مواد و روش ها: این مطالعه به صورت هم گروهی از آذرماه ۱۳۸۲ تا تیر ماه ۱۳۸۳ در مرکز قلب تهران انجام شد. ۱۲۱ بیمار مبتلا به آنژین ناپایدار قلبی مورد بررسی قرار گرفتند. در ابتدا سطح سرمی CRP کمی تمامی بیماران اندازه گیری و mg/L 10 به عنوان نقطه برش برای CRP کمی درنظرگرفته شد. بر اساس سطح سرمی CRP، بیماران در ۲ گروه جای گرفتند. گروه اول (تعداد ۶۸ نفر) دارای سطح سرمی CRP مساوی یا بیشتر از mg/L 10 بودند و در گروه دوم (تعداد ۵۳ نفر) این سطح کمتر از mg/L 10 بود. تمامی این بیماران از نظر ابتلا به سکته حاد قلبی در طول مدت زمان بستری در بیمارستان تحت پی گیری قرار گرفتند. سپس نتایج به دست آمده به منظور بررسی رابطه بین سطح کمی CRP و احتمال بروز سکته قلبی در این بیماران تحلیل گردید.یافته ها: سن بیماران ۷±۶۰ سال بود و ۵۹.۵ درصد (۷۲ نفر) از آن ها مرد بودند. سطح سرمی CRP این بیماران mg/l 60-4 بود. در گروهی که سطح سرمی CRP آن ها بیشتر یا مساوی mg/L 10 بود، ۴ نفر (۵.۸%) و در گروه دیگر ۱ نفر (۱.۸%) در طول مدت زمان بستری در بیمارستان دچار سکته حاد قلبی شدند. حساسیت، اختصاصی بودن، ارزش اخباری مثبت و ارزش اخباری منفی CRP در این مطالعه به ترتیب برابر ۹۸.۳، ۵۸.۵، ۸۰ و ۱۹.۵ درصد بود. بین سطح سرمی CRP و بروز سکته قلبی ارتباط معناداری یافت نگردید (۰.۳۸ p>). بحث: در مراکزی که فاقد امکان اندازه گیری آزمایش های تشخیصی اختصاصی برای سکته قلبی می باشند، اندازه گیری سطح کمی CRP می تواند در دسته بندی افراد مبتلا به آنژین ناپایدار قلبی به گروه های پرخطر و با خطر کمتر کمک کننده باشد. با توجه به حساسیت بالای این آزمون می توان از آن به عنوان یک آزمون غربال گر در پیشگیری MI در طول مدت بستری استفاده کرد.

کلید واژه: C-reactive protein، سکته قلبی، آنژین قلبی ناپایدار، حساسیت و ویژگی آزمون C-reactive protein

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.