مقاله بررسی اثرات میزان، منبع و روش مصرف کود روی بر صفات کمی و کیفی برنج زراعی رقم چرام


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات میزان، منبع و روش مصرف کود روی بر صفات کمی و کیفی برنج زراعی رقم چرام دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات میزان، منبع و روش مصرف کود روی بر صفات کمی و کیفی برنج زراعی رقم چرام  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات میزان، منبع و روش مصرف کود روی بر صفات کمی و کیفی برنج زراعی رقم چرام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات میزان، منبع و روش مصرف کود روی بر صفات کمی و کیفی برنج زراعی رقم چرام :

مقاله بررسی اثرات میزان، منبع و روش مصرف کود روی بر صفات کمی و کیفی برنج زراعی رقم چرام که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در پژوهش در علوم کشاورزی (JOURNAL OF RESEARCH IN AGRICULTURAL SCIENCE) از صفحه ۳۳ تا ۴۳ منتشر شده است.
نام: بررسی اثرات میزان، منبع و روش مصرف کود روی بر صفات کمی و کیفی برنج زراعی رقم چرام
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کود روی
مقاله برنج زراعی
مقاله محلول پاشی
مقاله تیمار کودی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
با توجه به اینکه اکثر خاکهای استان کهگیلویه و بویراحمد آهکی بوده و گزارش های زیادی از کمبود عناصر غذایی کم مصرف مخصوصا روی وجود دارد، این تحقیق جهت بررسی اثرات میزان، منبع و روش مصرف روی بر صفات کمی و کیفی برنج (Oryza sativa L.) رقم چرام ۱ در دو سال در منطقه چرام اجرا گردید. در این بررسی ۸ تیمار کودی روی به صورت مصرف خاکی و محلول پاشی سولفات روی و همچنین آغشته کردن ریشه با سوسپانسیون ۲ درصد اکسید روی قبل از نشا اعمال گردید. طرح در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار اجرا گردید. نتایج حاصله نشان داد که در سال اول آزمایش کاربرد تیمارهای کودی سبب افزایش معنی دار عملکرد شلتوک در سطح احتمال پنج درصد شده است بطوری که بیشترین افزایش عملکرد را تیمار ترکیبی مصرف ۴۰ کیلوگرم در هکتار سولفات روی به علاوه محلول پاشی سولفات روی با غلظت ۳ در هزار با میانگین ۷۵۰۸ کیلوگرم در هکتار ایجاد نموده است. در سال دوم نیز مصرف تیمارهای کودی سبب افزایش معنی دار عملکرد در سطح احتمال یک درصد شده و بیشترین افزایش را تیمار ترکیبی مصرف خاکی سولفات روی به میزان ۴۰ کیلوگرم در هکتار به علاوه محلول پاشی سولفات روی با غلظت ۳ در هزار با میانگین ۶۳۶۶ کیلوگرم در هکتار و کمترین عملکرد را تیمار شاهد با میانگین ۳۹۸۸ کیلوگرم در هکتار ایجاد نموده است. محاسبات آماری نتایج هر سال و میانگین دو سال نشان داد که در شرایط خاکی مشابه محل آزمایش، مصرف مستقیم ۴۰ کیلوگرم در هکتار به علاوه محلول پاشی سولفات روی با غلظت سه در هزار می تواند تاثیر مثبتی در افزایش عملکرد برنج رقم چرام یک داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.