تاثیر قندهای فروکتوز، گلوکز و ساکارز بر تولید فلاونولیگنان ها در کشت کالوس گیاه خارمریم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر قندهای فروکتوز، گلوکز و ساکارز بر تولید فلاونولیگنان ها در کشت کالوس گیاه خارمریم دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر قندهای فروکتوز، گلوکز و ساکارز بر تولید فلاونولیگنان ها در کشت کالوس گیاه خارمریم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر قندهای فروکتوز، گلوکز و ساکارز بر تولید فلاونولیگنان ها در کشت کالوس گیاه خارمریم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر قندهای فروکتوز، گلوکز و ساکارز بر تولید فلاونولیگنان ها در کشت کالوس گیاه خارمریم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: گیاه خارمریم (Silybum marianum (L.) Gaertn)، به عنوان گیاه موثر در درمان مسمومیت های کبدی شناخته شده است. ترکیبات موثر این گیاه، شامل گروهی از فلاونولیگنان هاست که مجموعا به عنوان سیلی مارین شناخته می شوند. تولید فلاونولیگنان ها با استفاده از کشت سلولی گیاه خارمریم با موفقیت انجام شده است. تحقیقات نشان داده است که عوامل فیزیکوشیمیایی می تواند تولید فلاونولیگنان ها را در کشت سلولی گیاه خار مریم تحت تاثیر قرار دهد.هدف: در این تحقیق تاثیر نوع و میزان قند بر تولید فلاونولیگنان ها در کشت سلولی گیاه خار مریم بررسی می شود.روش بررسی: با انتقال دانه رست به محیط کشت جامد موراشیگ و اسکوگ (MS) حاوی ۲ و ۴ دی کلروفنوکسی استیک اسید با غلظت ۱ میلی گرم بر میلی لیتر و کینتین با غلظت ۲/۰ میلی گرم بر میلی لیتر کشت کالوس به دست آمد. کالوس مطلوب به محیط کشت های حاوی غلظت های ۵/۱ و ۳ و ۶ درصد فروکتوز، گلوکز و ساکارز منتقل شد. بعد از ۲۸ روز، کالوس ها جمع آوری، خشک و با متانول عصاره گیری شدند. آنالیز کمی، جهت تعیین مقدار فلاونولیگنان های تولید شده در سلول های خشک، با استفاده از روش اسپکتروفتومتری انجام گرفت.نتیجه گیری: بیشترین غلظت فلاونولیگنان در کالوس های کشت شده در محیط های کشت حاوی ۶ درصد فروکتوز، گلوکز، و ساکارز مشاهده شد. به نظر می رسد که در کشت سلولی گیاه خار مریم تولید فلاونولیگنان تحت تاثیر غلظت قند قرار می گیرد و به نوع قند بستگی ندارد.

کلید واژه: خار مریم، کشت کالوس، قند، فلاونولیگنان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.