اثر مهاجرت n-اکتان بر کیفیت امولسیونهای نوشیدنی در بسته بندی های HDPE


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر مهاجرت n-اکتان بر کیفیت امولسیونهای نوشیدنی در بسته بندی های HDPE دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر مهاجرت n-اکتان بر کیفیت امولسیونهای نوشیدنی در بسته بندی های HDPE  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر مهاجرت n-اکتان بر کیفیت امولسیونهای نوشیدنی در بسته بندی های HDPE،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر مهاجرت n-اکتان بر کیفیت امولسیونهای نوشیدنی در بسته بندی های HDPE :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۰

انتقال جرم بین ماده بسته بندی و محتویات آن در طی شرایط نگهداری بر روی خواص فیزیکی و شیمیایی غذاها تاثیر اساسی دارد. واکنش های احتمالی بین ظرف HDPE (پلی اتیلن با وزن مخصوص بالا) و عصاره های نوشیدنی های غیر الکلی Soft (Drink) در این تحقیق مورد بررسی قرار گرفته است. با استفاده از روشهای استاندارد و با کمک ابزار اندازگیری دقیق به روش (Gas chromatography head space) GC-HS ماده مهاجرت کننده احتمالی از ظرف HDPE مورد شناسایی قرار گرفت. عصاره های بسته بندی شده در ظروف HDPE در درجه حرارت های ۴، ۲۵ و ۴۸ درجه سانتی گراد نگهداری شدند. مهاجرت خاص –n (Specific Migration)اکتان به عنوان ماده مهاجرت کننده احتمالی توسط دستگاه اندازگیری دقیق کروماتوگرافی headspace و اسپکترومترجرمی (headspace chromatography coupled with mass spectrometer) تعیین شد. پارامترهای کیفی عصاره ها در طول زمان های مختلف نگهداری در درجه حرارتهای فوق اندازگیری شد. -nاکتان در نمونه های نگهداری شده در ۴ و ۲۵ درجه سانتی گراد شناسایی نشد، و در ۴۸ درجه سانتی گراد برابر با ۰.۷ ppb بود که خیلی کمتر از مقدار مجاز (۳۰۰ PPM) ذکر شده توسط اداره غذا و داروی آمریکا (FDA) بود.کمترین تغییرات ارگانولپتیکی در دمای ۴ درجه سانتی گراد، شرایط تاریکی و در ظروف HDPE قابل مشاهده بود، لذا بسته بندی HDPE بسته بندی مناسبی جهت امولسیونهای طعم دهنده در صنعت نوشابه و کنترل دما موثرترین عامل در نگهداری بهینه امولسیونهای طعم دهنده معرفی گردید.

کلید واژه: n-اکتان، امولسیونهای نوشیدنی، HDPE، مهاجرت خاص

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.