مطالعه میزان و منابع آلودگی پنیرهای سفید آب نمکی شهرستان یزد به برخی از فلزات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه میزان و منابع آلودگی پنیرهای سفید آب نمکی شهرستان یزد به برخی از فلزات دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه میزان و منابع آلودگی پنیرهای سفید آب نمکی شهرستان یزد به برخی از فلزات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه میزان و منابع آلودگی پنیرهای سفید آب نمکی شهرستان یزد به برخی از فلزات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه میزان و منابع آلودگی پنیرهای سفید آب نمکی شهرستان یزد به برخی از فلزات :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۹

در این پژوهش با توجه به عوارض ناشی از جذب رژیمی فلزات سنگین از جمله افزایش بیماریهای قلبی و عروقی، اختلال در سیستم عصبی و ایمنی، کاهش میزان بارداری، افزایش میزان مرگ و میر کودکان و از همه مهمتر افزایش جذب خودبخودی فلزات و اینکه پنیر از دسته غذاهای انتخابی برای تغذیه کودکان و سایر گروههای سنی می باشد، میزان و منابع آلودگی پنیرهای آب نمکی شهرستان یزد به برخی از فلزات بررسی و ارزیابی شد. در این تحقیق از شیرهای ارسالی به کارخانه، آب مصرفی در فرآیند، نمک مصرفی، ظروف بسته بندی PS+AL (پلی استایرن+ فویل آلومینیوم) و پنیر، هر کدام ۶ عدد و جمعا به تعداد ۹۰ عدد نمونه از سه کارخانه B, A و C بطور تصادفی نمونه برداری و آماده سازی نمونه ها جهت ارزیابی فلزات سرب، کادمیوم، آرسنیک، آهن، روی، مس و قلع به روش دوغاب (Slurry) انجام و اندازه گیری نهایی دو فلز آهن و روی توسط دستگاه اسپکترومتری جذب اتمی شعله به روش تزریق در جریان پیوسته (FIA-AAS) و بقیه فلزات توسط دستگاه اسپکترومتری جذب اتمی کوره گرافیتی (ETA-AAS) با تصحیح زمینه زیمنس انجام گرفت. قابل ذکر است که پنیرهای تولیدی سه کارخانه بمدت ۴۵ روز در حلبهای لاک اندود و ۷ روز در ظروف بسته بندی (PS+AL) زمان قرنطینه گذاری را پشت سرنهاده و سپس مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که بالاترین میزان آلودگی به دو فلز کادمیوم و آهن متعلق به پنیر A و بالاترین میزان آلودگی به فلزات مس، روی و سرب متعلق به پنیر C و بالاترین میزان آلودگی به قلع و آرسنیک متعلق به پنیر B می باشد. ضمنا بالاترین میزان چربی، رطوبت و پروتئین به ترتیب متعلق به پنیرهای C, A و B می باشد. این یافته ها بیانگر آن است که میل ترکیبی فلزات قلع و آرسنیک به پروتئین و کادمیوم و آهن به چربی بیشتر از سایر فلزات می باشد. تحلیل های آماری با استفاده از نرم افزار SPSS و آزمون های Tukey، Scheffe و Dunnett انجام گرفت و میزان فلزات مذکور از حدود مجاز تعیین شده توسط FAO/WHO پایین تر بود. تجزیه و تحلیل های آماری نشان داد که از نظر وجود فلزات مذکور (به استثنای آهن)، بین نمونه ها اختلاف معنی داری وجود دارد و تمام مواد اولیه مصرفی نقش بسزایی در افزایش میزان فلزات پنیر دارند (P<0.05).

کلید واژه: فلزات، پنیر، جذب اتمی، یزد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.