مقایسه مورفولوژی و مورفومتری آندومتر رحم موش بلافاصله قبل از لانه گزینی در سیکل طبیعی و بدنبال مصرف داروهای تحریک تخمک گذاری، پروژسترون و سیلدنافیل سیترات ( وایاگرا)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه مورفولوژی و مورفومتری آندومتر رحم موش بلافاصله قبل از لانه گزینی در سیکل طبیعی و بدنبال مصرف داروهای تحریک تخمک گذاری، پروژسترون و سیلدنافیل سیترات ( وایاگرا) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه مورفولوژی و مورفومتری آندومتر رحم موش بلافاصله قبل از لانه گزینی در سیکل طبیعی و بدنبال مصرف داروهای تحریک تخمک گذاری، پروژسترون و سیلدنافیل سیترات ( وایاگرا)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه مورفولوژی و مورفومتری آندومتر رحم موش بلافاصله قبل از لانه گزینی در سیکل طبیعی و بدنبال مصرف داروهای تحریک تخمک گذاری، پروژسترون و سیلدنافیل سیترات ( وایاگرا)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه مورفولوژی و مورفومتری آندومتر رحم موش بلافاصله قبل از لانه گزینی در سیکل طبیعی و بدنبال مصرف داروهای تحریک تخمک گذاری، پروژسترون و سیلدنافیل سیترات ( وایاگرا) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم دارویی (pharmaceutical sciences)

تعداد صفحات :۹

زمینه و هدف: پیشبرد رسیدگی آندومتر رحم به علت نسبت پایین لانه گزینی در سیکل های (Assisted Reproductive Tecnology) ART مورد توجه محققین بوده است. پروژسترون به طور معمول بدین منظور استفاده می شود. با توجه به انیکه خصوصیات مورفولوژیکی یکی از ویژگیهای رسیدگی آندومتر می باشد، هدف از مطالعه اخیر مقایسه ویژگیهای مورفولوژیکی و مورفومتری پس از دریافت پروژسترون و وایاگرا، در آندومتر رحم موشها، قبل از لانه گزینی است. روش ها: ۴۰ سر موش ماده بالغ به چهار گروه کنترل، گنادوتروپین، گنادوتروپین + پروژسترون و گنادوتروپین + وایاگرا تقسیم شدند. هر سه گروه مورد آزمایش HMG 7.5 I.u و سپس HCG 7.5 I.u تزریق شد. سپس هر دو موش ماده با یک موش نر برای جفت گیری در یک قفس قرار داده شدند. در دو گروه ۱mg/ mouse پروژسترون ۳mg/kg وایاگرا به فواصل ۲۴، ۴۸، ۷۲ ساعت پس از تزریق HMG تزریق گردید. ۹۶ ساعت بعد موش در همه گروه قربانی شده و نمونه های رحمی آنها تحت پاساژ بافتی قرار گرفته و برای مطالعه با میکروسکوپ نوری آماده شدند.یافته ها: نتایج میکروسکوپ نوری نشان داد ارتفاع سلولهای اپی تلیال گروه کنترل ۲۰.۵۲±۲.۴۳ میکرومتر بود. در گروه گنادوتروپین ارتفاع سلولها ۲۰.۸۵±۵۵ میکرومتر، که از نظر آماری با گروه کنترل تفاوت معنی داری نداشت. ارتفاع سلولها در گروه گنادوتروپین + پروژسترون و گنادوتروپین + وایاگرا به ترتیب ۱۷.۹۱±۲.۷۸ میکرومتر و ۱۷.۶۰±۲.۴۹ میکرومتر بوده که کمتر از دو گروه کنترل و گنادوتروپین می باشد. سطح معنی داری (p<0.05) در نظر گرفته شد.نتیجه گیری: تزریق پروژسترون و وایاگرا پس از تحریک تخمک گذاری شاخص های مورفولوژیکی سلولهای اپی تلیوم لومینال رحم را تغییر داده است و بر رسیدگی آندومتر تاثیر داشته است.

کلید واژه: لانه گزینی، پروژسترون، وایاگرا، موش، آندومتر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.