اثر عصاره و اسانس دانه گشنیز در جلوگیری از تشنج القا شده با پنتیلن تترازول


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر عصاره و اسانس دانه گشنیز در جلوگیری از تشنج القا شده با پنتیلن تترازول دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر عصاره و اسانس دانه گشنیز در جلوگیری از تشنج القا شده با پنتیلن تترازول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر عصاره و اسانس دانه گشنیز در جلوگیری از تشنج القا شده با پنتیلن تترازول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر عصاره و اسانس دانه گشنیز در جلوگیری از تشنج القا شده با پنتیلن تترازول :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم دارویی (pharmaceutical sciences)

تعداد صفحات :۱۳

زمینه و هدف: مصارف درمانی متعددی از جمله رفع بیخوابی، اضطراب و تشنج در طب سنتی برای گشنیز ذکر شده است. هدف از این مطالعه بررسی اثر ضد تشنج عصاره های آبی، هیدروالکلی و اسانس دانه گشنیز در موش سوری بود.روش ها: اثر ضد تشنج عصاره ها و اسانس با استفاده از تشنج القا شده با پنتیلن تترازول ارزیابی گردید. موش های نر عصاره های آبی هیدروالکلی یا اسانس یا حامل را نیم ساعت قبل از تزریق پنتیلن تترازول (۸۵ mg/kg)، دریافت کردند. از دیازپام با دوز ۳ میلی گرم بر کیلوگرم به عنوان کنترل مثبت استفاده گردید. زمان شروع تشنجهای میوکلونیک، کلونیک و تونیک، تعداد حیواناتی که تشنج کردند و درصد مرگ و میر ثبت گرد.یافته ها: ارتباط خطی بین دوزهای عصاره های آبی و هیدروالکلی و اسانس دانه گشنیز و جلوگیری از تشنج تونیک و مرگ ناشی از پنتیلن تترازول مشاهده گردید ED50 .(P<0.001) عصاره آبی، هیدروالکلی و اسانس در جلوگیری از مرگ ناشی از پنتیلن تترازول به ترتیب ۳۲۷، ۵۶۰ و ۶۴۶ mg/kg بود. عصاره های آبی و هیدرو الکلی و اسانس دانه گشنیز بطور وابسته به دوز باعث افزایش معنی دار در زمان شروع تشنجات میوکلونیک و کلونیک شدند .(p<0.05)نتیجه گیری: این یافته ها پیشنهاد می کند که عصاره ها و اسانس دانه گشنیز دارای اثر ضد تشنج می باشند. لیکن بنظر میرسد که ترکیب (یا ترکیبات) اصلی که مسوول اثرات ضد تشنج می باشد، بیشتر در عصاره آبی وجود دارد.

کلید واژه: گشنیز، عصاره آبی، عصاره هیدروالکی، اسانس، ضد تشنج

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.