مقایسه فورازولیدون با تتراسیکلین در رژیم چهار دارویی درمان هلیکو باکتر پیلوری در بیماران مبتلا به سوء هاضمه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه فورازولیدون با تتراسیکلین در رژیم چهار دارویی درمان هلیکو باکتر پیلوری در بیماران مبتلا به سوء هاضمه دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه فورازولیدون با تتراسیکلین در رژیم چهار دارویی درمان هلیکو باکتر پیلوری در بیماران مبتلا به سوء هاضمه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه فورازولیدون با تتراسیکلین در رژیم چهار دارویی درمان هلیکو باکتر پیلوری در بیماران مبتلا به سوء هاضمه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه فورازولیدون با تتراسیکلین در رژیم چهار دارویی درمان هلیکو باکتر پیلوری در بیماران مبتلا به سوء هاضمه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات علوم پزشکی زاهدان (طبیب شرق) zahedan journal of research in medical sciences

تعداد صفحات :۱۳

زمینه و هدف: ریشه کنی هلیکو باکتر پیلوری نقش مهمی در درمان زخم پپتیک و سوهاضمه دارد. رژیمهای متعددی جهت درمان ریشه کنی این ارگانیسم پیشنهاد گردیده است. به دلیل مقاومت نسبتا بالای ارگانیسم نسبت به مترونیدازل در ایران، داروهای دیگری بعنوان جایگزین پیشنهاد شده اند. در این مطالعه فورازولیدون در مقایسه با تتراسیکلین در رژیم چهار دارویی مورد بررسی قرار گرفته است.مواد و روش کار: در این کارآزمایی بالینی ۱۰۹ بیمار مبتلا به سوهاضمه با عفونت هلیکو باکتر پیلوری که از شهریور تا اسفند ۱۳۸۳ به کلینیک داخلی بیمارستان خاتم الانبیای زاهدان مراجعه نمودند بطور تصادفی در دو گروه درمانی قرار گرفتند. بیماران گروه اول بمدت ۲ هفته امپرازول۲۰ میلی گرمی هر ۱۲ ساعت، بیسموت ساب سیترات ۲۰۰ میلی گرم هر ۶ ساعت، آموکسی سیلین ۱۰۰۰ میلی گرم هر ۱۲ساعت و فورازولیدن ۱۰۰ میلی گرم هر ۱۲ ساعت (رژیمOAB-F ) و گروه دوم تتراسیلکین ۵۰۰ میلی گرم هر ۱۲ ساعت به جای فورازولیدون (رژیم OAB-T) به همان مدت دریافت کردند.یافته ها: ۴۹ بیمار در گروه OAB-F و ۵۱ بیمار در گروه OAB-T مطالعه را به پایان رساندند. میزان ریشه کنی هلیکو باکتر پیلوری بر اساس منفی شدن آنتی ژن مدفوعی در گروه OAB-F و OAB-T در پایان هفته چهارم بترتیب ۸۵.۷ و۸۰.۴ درصد بود.نتیجه گیری: رژیم درمانی حاوی فورازولیدون (OAB-F) در ریشه کنی هلیکو باکتر پیلوری موثر و با توجه به ارزان و در دسترس بودن داروی فورازولیدون، رژیم قابل قبولی در درمان هلیکو باکتر پیلوری در ایران می باشد.

کلید واژه: هلیکو باکتر پیلوری، رژیم ریشه کنی، سوء هاضمه، فورازولیدون، تتراسیلکین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.