بررسی ۵ ساله کودکان مبتلا به سرطان خون حاد میلوییدی در بیمارستان شفا (اهواز، ۸۰-۱۳۷۵)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ۵ ساله کودکان مبتلا به سرطان خون حاد میلوییدی در بیمارستان شفا (اهواز، ۸۰-۱۳۷۵) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ۵ ساله کودکان مبتلا به سرطان خون حاد میلوییدی در بیمارستان شفا (اهواز، ۸۰-۱۳۷۵)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ۵ ساله کودکان مبتلا به سرطان خون حاد میلوییدی در بیمارستان شفا (اهواز، ۸۰-۱۳۷۵)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ۵ ساله کودکان مبتلا به سرطان خون حاد میلوییدی در بیمارستان شفا (اهواز، ۸۰-۱۳۷۵) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)

تعداد صفحات :۹

سابقه و هدف: شایع ترین سرطان خون در کودکان ALL و پس از آن AML، دومین سرطان خون شایع کودکان محسوب می گردد. میزان بروز AML در کودکان ۶.۶ مورد در یک میلیون کودک زیر ۱۴ سال می باشد. در این مطالعه طی مدت ۵ سال تمام موارد AML کودکان از نظرعلایم بالینی، آزمایشگاهی و میزان بقا بررسی شده است.مواد و روش ها: در این مطالعه تمام کودکان مبتلا به بیماری AML، از نظر علایم بالینی، آزمایشگاهی، انواع AML، توزیع جغرافیایی، نتایج درمانی و میزان بقا از سال ۱۳۷۵ تا ۱۳۸۰ مورد بررسی قرار گرفته اند. میلوبلاست بیش از ۳۰ درصد به عنوان AML تلقی شده است. مبنای طبقه بندی انواع AML تقسیم بندی با روش FAB بود. از فلوسیتومتری و رنگ آمیزی اختصاصی در موارد لزوم استفاده شده و آزمایش CBC با دستگاه Sysmex انجام شده است.یافته ها: در این مطالعه طی ۵ سال ۴۰ مورد AML تشخیص داده شده است. ۶۰ درصد بیماران مذکر و ۴۰ درصد مونث بودند. ۱۷.۵ درصد بیماران سن کمتر از یک سال داشتند. توزیع سنی از ۲ تا ۱۵ سالگی تقریبا یکسان بود. علایم شایع بیماران شامل خون ریزی، ضعف و خستگی، علایم تنفسی، رنگ پریدگی و تب بود. ۹۰ درصد بیماران کم خونی و کاهش پلاکت داشته اند. لکوسیتوز و بلاست در خون محیطی در ۵۰ درصد موارد گزارش شده است. ESR در ۹۰ درصد بیماران افزایش یافته بود. لنفانوپاتی در ۷.۵ درصد موارد و افزایش ESR در ۹۰ درصد موارد ملاحظه شد.بحث: در مطالعه حاضر تفاوت قابل ملاحظه ای در جنسیت بیماران وجود نداشت، ولی ۱۷.۵ درصد بیماران سن کمتر از یک سال داشته اند که قابل توجه است و البته باید در بررسی های دیگر تایید گردد. رنگ پریدگی فقط در ۲۲.۵ درصد موارد توسط والدین ذکر شده است. میزان مرگ و میر به دنبال شیمی درمانی اولیه در مطالعه حاضر سه برابر مراکز پیشرفته دنیا بود. میزان بقای این بیماران کمتر از ۳۵ درصد بوده که نشان می دهد شیمی درمانی به تنهایی و بدون انجام پیوند مغز استخوان یا عدم استفاده از پیوند با سلول های بنیادی نمی تواند یک درمان کامل و مفید باشد.

کلید واژه: سرطان خون، میزان بقا، اهواز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.