مقایسه الگوی درد و نوع انفارکتوس در بیماران مبتلا به سکته قلبی با و بدون دیابت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه الگوی درد و نوع انفارکتوس در بیماران مبتلا به سکته قلبی با و بدون دیابت دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه الگوی درد و نوع انفارکتوس در بیماران مبتلا به سکته قلبی با و بدون دیابت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه الگوی درد و نوع انفارکتوس در بیماران مبتلا به سکته قلبی با و بدون دیابت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه الگوی درد و نوع انفارکتوس در بیماران مبتلا به سکته قلبی با و بدون دیابت :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)

تعداد صفحات :۱۴

سابقه و هدف: انفارکتوس میوکارد یکی از علل شایع مرگ و میر در دنیا می باشد. در این بیماران شایع ترین شکایت درد است، اما این درد همیشه وجود ندارد. وقوع سکته قلبی بدون درد در بیماران مبتلا به دیابت مشاهده شده است. عقیده بر این است که به علت نروپاتی اتونوم، بروز انفارکتوس میوکارد بدون درد یا با درد کم در دیابتی ها احتمال بیشتری دارد. در نتیجه این بیماران بیشتر در بیمارستان بستری می شوند و تحت انجام آزمایش های تشخیصی بیشتری قرار می گیرند، اما آیا اینکه بیماران دیابتی در مقایسه با بیماران غیر دیابتی مبتلا به سکته قلبی، دارای علام مشابهی هستند یا خیر، هنوز به صورت مبهم باقی مانده است؛ لذا این پژوهش به منظور بررسی و تعیین الگوی درد قلبی و نوع انفارکتوس در بیماران مبتلا به سکته قلبی با و بدون دیابت انجام گردید.مواد و روش ها: در این پژوهش توصیفی تحلیلی که در بخش های اورژانس قلب بیمارستان امام رضا (ع) و قائم (عج) مشهد انجام گردید، ۴۰ بیمار دیابتی و ۷۰ بیمار غیر دیابتی مبتلا به سکته قلبی به روش نمونه گیری مبتنی بر هدف انتخاب شدند. داده ها به وسیله برگه انتخاب نمونه، برگه مشخصات فردی، برگه ثبت مشخصات درد، برگه ثبت یافته های الکتروکاردیوگرام و آزمایشگاهی، مقیاس عددی درد، پرسشنامه منتخب مک گیل ملزاک و دستگاه الکتروکاردیوگرام جمع آور شد و مورد تحلیل آماری قرار گرفت.یافته ها: نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد که دو گروه از نظر سن (P=0.26) و سابقه فامیلی مثبت (P=0.63) اختلاف آماری معناداری نداشتند. بیشتر بیماران دیابتی را زنان تشکیل می دادند (۵۵% زنان در مقابل ۴۵% مردان، (P<0.0001. شدت درد (۷.۷۳±۲.۷۱ در مقابل ۶.۵۰±۴.۱۱، (P=0.37 و مدت درد (۲۵۰.۸۹±۱۴۸.۹۸ در مقابل ۲۳۸.۵۰±۹۷.۳۵، (P=0.99 در افراد دیابتی کمتر از افراد غیر دیابتی بود، اما این اختلاف معنادار نبود. دو گروه از نظر محل و انتشار درد، علایم همراه، عوامل تشدید کننده و تسکین دهنده درد و نوع انفارکتوس تفاوت آماری معناداری نداشتند. در هر دو گروه انفارکتوس نوع تحتانی شیوع بیشتری داشت.بحث: بر مبنای یافته های این تحقیق، احتمالا تظاهرات بالینی و الگوی درد قلبی بیماران دیابتی مبتلا به سکته قلبی مشابه بیماران غیر دیابتی مبتلا به سکته قلبی می باشد، بنابراین به نظر می رسد این بیماران نیاز به بستری شدن و انجام آزمایش های تشخیصی بیشتر و ارزیابی های متفاوت ندارند. انجام مطالعات بعدی در این خصوص پیشنهاد می شود.

کلید واژه: انفارکتوس میوکارد، بیماری دیابت، درد قلبی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.