ارزیابی برنامه جامع نرم افزاری انتقال خون در میزان مردودی، بروز خطا و رضایتمندی اهداکنندگان خون اصفهان، سال ۱۳۸۴


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی برنامه جامع نرم افزاری انتقال خون در میزان مردودی، بروز خطا و رضایتمندی اهداکنندگان خون اصفهان، سال ۱۳۸۴ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی برنامه جامع نرم افزاری انتقال خون در میزان مردودی، بروز خطا و رضایتمندی اهداکنندگان خون اصفهان، سال ۱۳۸۴  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی برنامه جامع نرم افزاری انتقال خون در میزان مردودی، بروز خطا و رضایتمندی اهداکنندگان خون اصفهان، سال ۱۳۸۴،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی برنامه جامع نرم افزاری انتقال خون در میزان مردودی، بروز خطا و رضایتمندی اهداکنندگان خون اصفهان، سال ۱۳۸۴ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فصلنامه پژوهشی خون

تعداد صفحات :۸

سابقه و هدف: تکنولوژی اطلاعات و ثبت الکترونیک، راه ورود مطالعه های جدیدی را در انتقال خون گشوده است ولی اطلاعات اندکی درباره ارزیابی آن در مراکز انتقال خون وجود دارد. این مطالعه به بررسی تاثیر تکنولوژی فوق بر بروز خطا و شیوع مردودی به علت مشکلات رفتاری و رضایتمندی اهداکنندگان در دو مرکز انتقال خون اصفهان طی سال ۱۳۸۴ می پردازد.مواد وروش ها: در این مطالعه توصیفی ـ تحلیلی که با روش نمونه گیری سرشماری و در سال ۱۳۸۴ انجام شد، کلیه اهداکنندگان پایگاه خواجو و پایگاه شریعتی از نظر بروز خطاهای ناشی از نبود سابقه و شیوع مردودی به علت مشکلات رفتاری بررسی و پس از رضایتمندی از دو نمونه تصادفی ۱۰۰ نفری، دو گروه توسط یک پرسشنامه مقایسه شدند و اطلاعات در برنامهSPSS 11.5 با آزمون های فیشر، کای دو و آزمون t تجزیه و تحلیل شدند.یافته ها: میزان مردودی در پایگاه خواجو ۱۰۴۱ مورد (۲%) و در پایگاه شریعتی ۳۵۳ مورد (۱%) بود. بروز خطا در پایگاه خواجو ۱ مورد (۰%) و در پایگاه شریعتی ۲۲ مورد (۰.۶۲%) بود. شیوع مردودی در پایگاه خواجو بالاتر و میزان بروز خطا در این پایگاه بسیار کمتر از پایگاه شریعتی بود. رضایت اهداکنندگان از روند اهدای خون در پایگاه خواجو به طور محسوسی کمتر از پایگاه شریعتی بود. بین رضایت از برخورد کارکنان تفاوت معنی داری مشاهده نشد.نتیجه گیری: اجرای هم زمان برنامه جامع می تواند با افزایش مردودی و بروز بسیار کمتر خطا در پیشبرد سلامت خون موثر باشد ولی وجود مراحل متعدد کامپیوتری ممکن است موجب نارضایتی و اختلال در فضای محرمانه مشاوره شود.

کلید واژه: اهداکنندگان خون، کامپیوتر، خطای پزشکی، رضایتمندی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.