فراوانی کاربرد انواع سمان های دندانپزشکی توسط دندانپزشکان عمومی و متخصصان پروتز شهر تهران در سال ۱۳۸۳


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فراوانی کاربرد انواع سمان های دندانپزشکی توسط دندانپزشکان عمومی و متخصصان پروتز شهر تهران در سال ۱۳۸۳ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فراوانی کاربرد انواع سمان های دندانپزشکی توسط دندانپزشکان عمومی و متخصصان پروتز شهر تهران در سال ۱۳۸۳  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فراوانی کاربرد انواع سمان های دندانپزشکی توسط دندانپزشکان عمومی و متخصصان پروتز شهر تهران در سال ۱۳۸۳،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فراوانی کاربرد انواع سمان های دندانپزشکی توسط دندانپزشکان عمومی و متخصصان پروتز شهر تهران در سال ۱۳۸۳ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)

تعداد صفحات :۱۰

سابقه و هدف: سمان های مورد استفاده در دندانپزشکی بسیار متنوع هستند و موارد مصرف متعددی دارند. از طرف دیگر دندانپزشکان همه روزه شاهد تغییر و تحولات زیادی در زمینه کاربرد این مواد هستند. این تحقیق با هدف ارزیابی عملکرد دندانپزشکان عمومی و متخصص شهر تهران در رابطه با موارد و نحوه مصرف سمان های دندانپزشکی در درمان های پروتز ثابت صورت گرفت.مواد و روشها: این تحقیق یک مطالعه مقطعی – توصیفی بود که بر روی ۳۶۲ دندانپزشک عمومی و ۳۲ متخصص پروتز ثابت که در سطح شهر تهران در سال ۱۳۸۳ شاغل بودند، انجام شد. ابزار جمع آوری داده ها پرسشنامه ای بود که از ۹ سوال بسته تشکیل شده بود و پس از تعیین روایی آن با استفاده از آزمون – باز آزمون پایایی آن تایید شد.یافته ها: هنگام سمان کردن دایم رستوریشن های ثابت در دندان های روت کانال شده زینک فسفات بیش از سایر سمان ها توسط دندانپزشکان عمومی (%۵۴.۴) و متخصصان (%۵۱.۳) به کار می رفت. در مقابل در دندان های وایتال، هنگام نزدیک بودن تراش به پالپ دندان و یا هنگام نزدیک نبودن آن، پلی کربوکسیلات در هر دو گروه دندانپزشکان عمومی (%۵۰.۸ و %۵۶.۴) و متخصصان (به ترتیب %۵۳.۱ و %۳۴.۴) بیشتر مورد استفاده قرار می گرفت. در هر دو گروه دندانپزشکان، شایع ترین سمان موقت مورد استفاده هنگام نزدیک بودن تراش به پالپ دندان، زینک اکساید با اورژنل بود (عمومی %۵۵.۵، متخصص %۶۲.۵). زینک فسفات بیش از سایر سمان ها در هنگام سمان کردن پست های ریختگی در هر دو گروه دندانپزشکان عمومی (%۵۴.۵) و متخصص (%۷۱.۹) کاربرد داشت.نتیجه گیری: انتخاب های دندانپزشکان عمومی شباهت قابل توجهی به انتخاب های دندانپزشکان متخصص داشت.

کلید واژه: سمان های دایم، سمان های موقت، رستوریشن های پروتز ثابت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.