میزان تماس با پاتوژن های منتقله از راه خون در دانشجویان پرستاری دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران در سال ۱۳۸۵


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 میزان تماس با پاتوژن های منتقله از راه خون در دانشجویان پرستاری دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران در سال ۱۳۸۵ دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد میزان تماس با پاتوژن های منتقله از راه خون در دانشجویان پرستاری دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران در سال ۱۳۸۵  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی میزان تماس با پاتوژن های منتقله از راه خون در دانشجویان پرستاری دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران در سال ۱۳۸۵،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن میزان تماس با پاتوژن های منتقله از راه خون در دانشجویان پرستاری دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران در سال ۱۳۸۵ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بیماریهای عفونی و گرمسیری ایران

تعداد صفحات :۵

سابقه و هدف: پاتوژن های منتقله از راه خون یک خطرعمده برای کارکنان مراقبت بهداشتی و دانشجویان به حساب می آید. بیشترین خطر انتقال پاتوژن های بیماریزا از طریق آسیب با سوزن و مواد تیز و برنده است. سه عامل بیماریزای مهمی که می توانند به وسیله آسیب های ناشی از وسایل تیز و برنده منتقل شوند شامل: هپاتیت ب، هپاتیت ث و ویروس نقص ایمنی می باشند. هدف این مطالعه تعیین میزان تماس با پاتوژن های منتقله از راه خون در دانشجویان پرستاری دانشکده های پرستاری و مامایی شهر تهران می باشد.روش کار: این مطالعه به صورت توصیفی با استفاده از پرسشنامه در بین دانشجویان پرستاری دانشکده های پرستاری شهر تهران که واجد شرایط ورود به مطالعه بودند انجام شد. تعداد نمونه ۱۸۰ نفر بود که با استفاده از نمونه گیری سهمیه ای انتخاب شدند.یافته ها: ۵۲.۷ درصد از دانشجویان دچار آسیب با سوزن و اشیا تیز و برنده شده بودند. در ۲۷.۴ درصد موارد وسیله برای بیمار استفاده شده بود که از این تعداد ۴.۲ درصد برای بیمار مبتلا به هپاتیت ب و ۱.۱ درصد برای بیمار مبتلا به هپاتیت ث استفاده شده بود و در ۲۲.۱ درصد موارد دانشجویان از وجود بیماری منتقله از راه خون در بیمار اطلاعی نداشتند. اکثر دانشجویان (۶۷.۷۵ درصد) وقوع آسیب را گزارش نکرده بودند. خوشبختانه اکثر دانشجویان (۹۶.۱ درصد) بر علیه هپاتیت ب واکسینه شده بودند.نتیجه گیری: میزان آسیب با سوزن و اشیا تیز و برنده تقریبا بالا است و متاسفانه اکثر دانشجویانی که با وسایل آلوده دچار آسیب شده بودند از وجود بیماری در فرد اطلاع نداشتند که نیاز به آموزش و تاکید بر رعایت احتیاطات استاندارد احساس می شود.

کلید واژه: پاتوژن های منتقله از راه خون، آسیب با سوزن و اشیا تیز و برنده،‌ دانشجویان پرستاری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.