مقاومت آنتی بیوتیکی عفونتهای ادراری در کودکان تحت دیالیز صفاقی مراجعه کننده به مراکز درمانی کودکان مفید و لبافی نژاد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاومت آنتی بیوتیکی عفونتهای ادراری در کودکان تحت دیالیز صفاقی مراجعه کننده به مراکز درمانی کودکان مفید و لبافی نژاد دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاومت آنتی بیوتیکی عفونتهای ادراری در کودکان تحت دیالیز صفاقی مراجعه کننده به مراکز درمانی کودکان مفید و لبافی نژاد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاومت آنتی بیوتیکی عفونتهای ادراری در کودکان تحت دیالیز صفاقی مراجعه کننده به مراکز درمانی کودکان مفید و لبافی نژاد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاومت آنتی بیوتیکی عفونتهای ادراری در کودکان تحت دیالیز صفاقی مراجعه کننده به مراکز درمانی کودکان مفید و لبافی نژاد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بیماریهای عفونی و گرمسیری ایران

تعداد صفحات :۶

سابقه و هدف: تغییر الگوی مقاومت میکروبی در میکروارگانیسم های مولد عفونت ادراری در کودکان یک مشکل در حال افزایش است. باتوجه به شیوع عفونت های ادراری در کودکان، تشخیص دشوار آن و عوامل مربوط به میزبان مانند دیالیز که می توانند در آن نقش داشته باشند، و درمان پیشگیری با دوز پایین آنتی بیوتیک در این کودکان، تعیین الگوی مقاومت میکروبی جهت درمان مناسب بیماران امری ضروری است. هدف از این مطالعه تعیین علل میکروبی بیماری و مقاومت آنتی بیوتیکی آنها جهت مناسب ترین درمان آنتی بیوتیکی است.روش کار: در این تحقیق از ۵۰ کودک دیالیزی شش ماهه تا هفده سال که به بیمارستان لبافی نژاد و کودکان مفید مراجعه کرده بودند نمونه ادرار گرفته شد. در صورت مثبت بودن کشت ادرار، رنگ آمیزی گرم و تست های بیوشیمیایی افتراقی برای شناسایی میکروارگانیسم انجام گرفته،‌ سپس جهت بررسی مقاومت آنتی بیوتیکی تست آنتی بیوگرام به روش «disk diffusion» به عمل آمد.یافته ها: اکثریت بیماران مورد مطالعه را دختران (۷۲ درصد) تشکیل می دادند. از ۳۴ مورد کشت مثبت از دختران (۲۶ نفر) و پسران (۸ نفر)، ۳۶ میکروارگانیسم جدا شد. شایع ترین عامل بیماری زا اشریشیاکلی با فراوانی ۷۵ درصد بود. میکروارگانیسم های دیگر به ترتیب شیوع: انتروکوک، استافیوکوک اپیدرمیدیس، کینگلا، مخمر و قارچ بودند. از میان ۱۳ آنتی بیوتیک مورد بررسی جهت حساسیت آنتی بیوتیکی، باکتری های گرم منفی بیشترین مقاومت را نسبت به آموکسی سیلین (۷۱.۴ درصد) و کوتریموکسازول (۵۷.۱ درصد) و کمترین مقاومت را نسبت به آمیکاسین (۷.۱ درصد) ونیتروفورانتوئین (۲۱.۴ درصد) نشان دادند.همچنین در آزمایش های حساسیت آنتی بیوتیکی از میان ۹ آنتی بیوتیک مورد بررسی، باکتری های گرم مثبت بیشترین مقاومت را نسبت به سفیکسیم (۱۰۰ درصد)، کوتریموکسازول (۸۳.۳ درصد)، سفازولین (۸۳.۳ درصد)، و کمترین مقاومت را نسبت به آمیکاسین (۳۳.۳ درصد) نشان دادند.نتیجه گیری: با توجه به یافته های این مطالعه پیشنهاد میشود از آمیکاسین جهت درمان عفونت های ادراری در این بیماران استفاده شود.

کلید واژه: کودکان دیالیزی، عفونت های ادراری، آنتی بیوگرام

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.