مقاله ارزیابی رتروترنسپوزون ها به عنوان نشانگرهای ملکولی در گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی رتروترنسپوزون ها به عنوان نشانگرهای ملکولی در گندم دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی رتروترنسپوزون ها به عنوان نشانگرهای ملکولی در گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی رتروترنسپوزون ها به عنوان نشانگرهای ملکولی در گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی رتروترنسپوزون ها به عنوان نشانگرهای ملکولی در گندم :

مقاله ارزیابی رتروترنسپوزون ها به عنوان نشانگرهای ملکولی در گندم که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در ژنتیک نوین از صفحه ۱۷ تا ۲۵ منتشر شده است.
نام: ارزیابی رتروترنسپوزون ها به عنوان نشانگرهای ملکولی در گندم
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گندم
مقاله براکیپودیوم
مقاله رتروترنسپوزون
مقاله نشانگر ملکولی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
رتروترنسپوزون ها به عنوان نشانگرهای ملکولی در گندم، فعالیت ۳۰ خانواده مختلف رتروترنسپوزونی متعلق به گندم و گونه های به لحاظ تکاملی نزدیک به آن مانند جو، یولاف، برنج، ذرت و براکیپودیوم در گندم بررسی شد. تقریبا تمامی آغازگرهای مبتنی بر رتروترنسپوزون های جو، یولاف و براکیپودیوم و درصد بالایی از آغازگرهای مبتنی بر رتروترنسپوزون های برنج و ذرت الگوی واضح و قابل امتیازدهی را نشان دادند. رتروترنسپوزون های Bare-1/Wis2-1A (گندم)، Frodo TRIM (جو)، LTR یولاف، Sukkula (جو)، Bagy2/Wilma (گندم)، Daniela (گندم) و Cerebera (جو) فعال بودند. بیشتر آغازگرهایی که بر اساس نواحی محفوظ توالی رتروترنسپوزون ها بویژه نواحی انتهایی LTR طراحی شده بودند الگوی نواری واضحی تولید کردند. الگوی مطلوب تکثیر با تک آغازگرها و ترکیبات آغازگری خانواده های رتروترنسپوزونی مورد استفاده، نشان داد که این خانواده ها به حالت معمولی و آشیانه ای در ژنوم گندم قرار می گیرند. همچنین الگوی مطلوب تکثیر حاصل از تک آغازگرهای مبتنی بر نواحی ”۵ یا ”۳ LTR و ترکیب آغازگرهای مربوط به نواحی”۵ و ”۳ LTR های خانواده های مختلف در واکنش های IRAP (Inter-Retrotransposon Amplified Polymorphism) ، حاکی از قرارگیری رتروترنسپوزون ها به صورت سر به سر، دم به دم و سر به دم در ژنوم گندم می باشد. با توجه به این مطالعه پیشنهاد می شود از این نشانگرها برای مطالعه تنوع ژنتیکی، تهیه نقشه های ژنتیکی و مکان یابی ژن ها و صفات در گندم و دیگر محصولات زراعی استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.