بررسی عوامل مختلف در اسانس گیری از دارچین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عوامل مختلف در اسانس گیری از دارچین دارای ۱۱۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عوامل مختلف در اسانس گیری از دارچین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عوامل مختلف در اسانس گیری از دارچین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عوامل مختلف در اسانس گیری از دارچین :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دانشکده فنی دانشگاه تهران

تعداد صفحات :۱۱۵

در این مقاله نتایج آزمایش هایی که برای بدست آوردن اسانس دارچینی با کیفیت بالا یا به عبارتی اسانسی با درصد cinnamon aldehyde بالاتر، در توانهای حرارتی متفاوت، نسبتهای حلال مختلف و حلال با pHهای متفاوت انجام شده، آورده شده است. برای اسانس گیری از روش تقطیر با آب در فشار محیط استفاده شده است. تمامی اسانس های گرفته شده با دستگاه GC ودر شرایط یکسان آنالیز شده است. نتیجه آزمایش های انجام شده نشان می دهد که در نسبت حلال ۲۵برابر و با استفاده از آب با ۱۱/۴-pH به عنوان حلال، می توان اسانس دارچینی با بالاترین درصد cinnamon aldehyde را بدست آورد. ضمنا اسانس دارچین نسبت به تغییرات توان حرارتی حساس نیست.

کلید واژه: cinnamon aldehyde، اسانس، حلال، دارچین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.