مقاله آنالیز ملکولی جهش های شایع ژن فنیل آلانین هیدروکسیلاز (PAH) در جمعیت ایرانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله آنالیز ملکولی جهش های شایع ژن فنیل آلانین هیدروکسیلاز (PAH) در جمعیت ایرانی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آنالیز ملکولی جهش های شایع ژن فنیل آلانین هیدروکسیلاز (PAH) در جمعیت ایرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آنالیز ملکولی جهش های شایع ژن فنیل آلانین هیدروکسیلاز (PAH) در جمعیت ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آنالیز ملکولی جهش های شایع ژن فنیل آلانین هیدروکسیلاز (PAH) در جمعیت ایرانی :

مقاله آنالیز ملکولی جهش های شایع ژن فنیل آلانین هیدروکسیلاز (PAH) در جمعیت ایرانی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در ژنتیک نوین از صفحه ۴۷ تا ۵۴ منتشر شده است.
نام: آنالیز ملکولی جهش های شایع ژن فنیل آلانین هیدروکسیلاز (PAH) در جمعیت ایرانی
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فنیل آلانین هیدروکسیلاز
مقاله الگوی موتاسیون
مقاله آنالیز PCR- RFLP RAPD

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
ماهی بیماری فنیل کتونوریا (PKU) شایع ترین اختلال در متابولیسم اسیدهای آمینه و یکی از مهمترین علل شناخته شده عقب ماندگی ذهنی است. فراوانی بیماری PKU در جمعیت ایرانی یک نفر در هر۳۶۲۷ تولد زنده گزارش شده است، که تقریبا مشابه فراوانی گزارش شده برای جمعیت ترکیه است. هدف از این مطالعه، تعیین فراوانی موتاسیون در ژن PAH عامل بیماری PKU در جمعیت ایرانی است. به این منظور، ۱۵۰ بیمار غیرخویشاوند مبتلا به PKU کلاسیک (۳۰۰ آلل) برای ۱۰ جهش IVS10-11g>a، R261Q، ۳۶۴LdelG، L333F، R252W، R261X ،IVS11nt1g>c، R408W، R408Q و S67Pبا استفاده از تکنیک PCR-RFLP مورد بررسی قرار گرفتند. جهش های شایع در نمونه های مورد مطالعه IVS10-11g>a، R261Q، IVS11nt1g>c و R252W به ترتیب با فراوانی ۷/۲۱%، ۹%، ۷/۶% و ۷/۴% می باشد. علاوه بر جهش های شایع فوق، ۶ جهش دیگر ((R261X(4%)، ۳۶۴LdelG(3.7%)، L333F(2%) و S67P(0.33%)، R408Q، R408W) با فراوانی نسبتا پایین شناسایی شدند. نتایج حاصل از این مطالعات، ابزار مفیدی برای تشخیص ملکولی بیماریPKU و تعیین ناقلین در جمعیت ایرانی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.