مقاله شناسایی باندهای هترودوپلکس ریزماهواره در هیبریدهای برنج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی باندهای هترودوپلکس ریزماهواره در هیبریدهای برنج دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی باندهای هترودوپلکس ریزماهواره در هیبریدهای برنج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی باندهای هترودوپلکس ریزماهواره در هیبریدهای برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی باندهای هترودوپلکس ریزماهواره در هیبریدهای برنج :

مقاله شناسایی باندهای هترودوپلکس ریزماهواره در هیبریدهای برنج که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در ژنتیک نوین از صفحه ۵۵ تا ۶۲ منتشر شده است.
نام: شناسایی باندهای هترودوپلکس ریزماهواره در هیبریدهای برنج
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله برنج هیبرید
مقاله ریزماهواره
مقاله باندهای غیروالدینی
مقاله هترودوپلکس

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
ژنوتیپ های هیبرید برنج به همراه لاین های والدی با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند و در برخی از موارد باندهای غیروالدینی در افراد هیبرید (هتروزیگوت) مشاهده گردید. با توجه به این که ممکن است قطعات DNA هترودوپلکس از ترکیب توالی های آللی تشکیل یافته باشند، از آزمون های ترکیب مقادیر برابر DNA لاین های والدینی قبل از PCR، و آزمون ترکیب مقادیر برابر از محصول PCR لاین های والدینی برای تایید موضوع استفاده گردید. نتایج حاصل نشان داد که همان باندهای غیروالدینی مشاهده شده در افراد هتروزیگوت، در این آزمون ها قابل رویت می باشند. این آزمایشات موید این مطلب بوده که این باندهای غیروالدینی ناشی از تشکیل قطعه DNA هترودوپلکس با ترکیب رشته های DNA مربوط به دو آلل یک جایگاه ریزماهواره ای می باشند که در اثر پیوند اشتباهی (mismatch) بوجود آمده و از آنجایی که از سرعت حرکت متفاوتی نسبت به همـودوپلکس ها برخوردارند بر روی ژل جایگاه متمایزی را به خود اختصاص می دهند. می توان وجود باندهای غیروالدینی را بعنوان مشخصه ای کلیدی برای شناسایی افراد هتروزیگوت از هموزیگوت در نظر گرفت. در این تحقیق از باندهای هترودوپلکس حاصل از بکارگیری ریزماهواره هایRM1 و RM171 در شناسایی و آزمون خلوص ژنتیکی ژنوتیپ های هیبرید نیز استفاده گردید. نتیجه حاصل نشان داد که باندهای هترودوپلکس ریزماهواره نه تنها برای شناسایی و انگشت نگاری هیبریدهای برنج مفید بوده، بلکه می توان از آنها در تشخیص بذور خارج از تیپ در هیبریدها سود جست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.