رابطه فعالیتهای ضد میکروبی روغنهای اسانسی .Mentha spicata L و .Chenopodium ambrosioides L با خواص آنتی اکسیدانی و رادیکال زدایی آنها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 رابطه فعالیتهای ضد میکروبی روغنهای اسانسی .Mentha spicata L و .Chenopodium ambrosioides L با خواص آنتی اکسیدانی و رادیکال زدایی آنها دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد رابطه فعالیتهای ضد میکروبی روغنهای اسانسی .Mentha spicata L و .Chenopodium ambrosioides L با خواص آنتی اکسیدانی و رادیکال زدایی آنها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی رابطه فعالیتهای ضد میکروبی روغنهای اسانسی .Mentha spicata L و .Chenopodium ambrosioides L با خواص آنتی اکسیدانی و رادیکال زدایی آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن رابطه فعالیتهای ضد میکروبی روغنهای اسانسی .Mentha spicata L و .Chenopodium ambrosioides L با خواص آنتی اکسیدانی و رادیکال زدایی آنها :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران

تعداد صفحات :۱۶

اسانس گیاهان پونه (.Mentha spicata L) و سلمک معطر (.Chenopodium ambrosioides L)، با روش تقطیر با بخار آب استخراج و ترکیبهای آنها با دستگاههای گاز کروماتوگرافی (GC) و گاز کروماتوگرافی متصل به طیف سنج جرمی (GC/MS) شناسایی شد. سپس فعالیتهای آنتی اکسیدانی و رادیکال زدایی اسانسها مورد سنجش قرار گرفته و تاثیر ضد میکروبی آنها ارزیابی شد. میکروارگانیسمهای مورد پژوهش، E. coli، S. aureus، S. enteritidis و L. monocytogenes بودند. نمای حساسیتی میکروارگانیسمها و حداقل غلظت مهارکنندگی و کشندگی (MIC, MBC) روغنهای اسانسی تعیین گردید. سینتیک مرگ میکروبی نیز بر اساس مدت زمان تاثیر کشندگی اسانسها مورد بررسی قرار گرفت. خواص آنتی اکسیدانی روغنهای اسانسی تعیین و رابطه آنها با خواص ضد میکروبی اسانسها بررسی گردید. در اسانسهای Mentha spicata و Chenopodium ambrosioides به ترتیب ۱۴ و ۱۳ ترکیب شناسایی شد. L. monocytogenes، E. coli، S. aureus و S. enteritidis به ترتیب نسبت به اسانسها حساسیت نشان دادند. تاثیر ضد میکروبی برگ پونه قویتر از سلمک معطر بود. ارزش D باکتریهای E. coli، S. aureus، S. enteritidis و L. monocytogenes در برابر اسانسهای پونه و سلمک معطر به ترتیب (۲۸/۴ و ۵)، (۸/۲ و ۵)، (۴۲/۶ و ۴۲/۶) و (۵ و ۲۸/۴) بود. اندازه قطر هاله عدم رشد ارتباط چندانی با سینتیک میکرب کشی آن نداشت. اسانسهای تحت مطالعه دارای خاصیت آنتی اکسیدانی مساوی یا برتر در مقایسه با آنتی اکسیدان شیمیایی BHA هستند. ارتباط مستقیم بین خاصیت آنتی اکسیدانی با قدرت ضد میکروبی آنها مورد بررسی قرار گرفت.

کلید واژه: .Mentha spicata L. ،Chenopodium ambrosioides L، روغنهای اسانسی، آنتی اکسیدان، E. coli، S. aureus، S. enteritidis، L. monocytogenes

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.