مقاله بررسی تاثیر بلوک عصب پودندال بر کاهش درد بعد از هموروئید کتومی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر بلوک عصب پودندال بر کاهش درد بعد از هموروئید کتومی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر بلوک عصب پودندال بر کاهش درد بعد از هموروئید کتومی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر بلوک عصب پودندال بر کاهش درد بعد از هموروئید کتومی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر بلوک عصب پودندال بر کاهش درد بعد از هموروئید کتومی :

مقاله بررسی تاثیر بلوک عصب پودندال بر کاهش درد بعد از هموروئید کتومی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۷ در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان از صفحه ۴۸ تا ۵۱ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر بلوک عصب پودندال بر کاهش درد بعد از هموروئید کتومی
این مقاله دارای ۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بلوک عصب
مقاله درد
مقاله مواد مخدر
مقاله هموروئید

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه و هدف: هموروئید یکی از شایعترین بیماریهای جراحی در ناحیه آنورکتال است که با درد و خونریزی و خروج توده از ناحیه آنوس خود را بروز می دهد و یکی از مهمترین دلایلی که باعث می شود بیماران از انجام جراحی خودداری نمایند ترس از درد است. کنترل درد بویژه در ۲۴ ساعت اول بعد از عمل علاوه بر افزایش رضایت بیمار منجر به کاهش احتباس ادرار و یبوست نیز خواهد شد و کاهش درد باعث استقبال بیشتر بیماران از عمل جراحی خواهد شد. مطالعه ارائه شده بررسی تاثیر بلوک عصب پودندال بر کاهش درد بعد از هموروئیدکتومی در دو گروه بلوک شده و بلوک نشده می باشد.
روش کار: در این مطالعه کارآزمایی بالینی تعداد ۱۲۰ بیمار با میانگین سنی ۳۷۷ سال که به طور اتفاقی به بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی اهواز مراجعه کردند، به صورت تصادفی به دو گروه با بلوک عصبی (۶۰ نفر) و بدون بلوک عصب (۶۰ نفر) تقسیم شدند. در گروه اول بلوک عصب انجام شد و در گروه دوم بلوک عصب انجام نشد سپس نمرات درد ۲، ۶، ۱۲ و ۲۴ ساعت بعد از عمل با روش Mcgill visual Analog Scale در هر گروه محاسبه شد. اعداد بدست آمده با تست Chi- Square مقایسه شدند و نتایج مورد ارزیابی قرار گرفتند. میزان دوز استفاده شده از مسکن تزریقی نیز محاسبه و در دو گروه مقایسه شد.
نتایج: میانگین نمرات درد در ۲، ۶، ۱۲ و ۲۴ ساعت بعد از عمل در گروه بلوک شده به ترتیب برابر با ۲۵۳، ۲۴، ۱۹۱، ۲۷، ۲۳۸ و در گروه بلوک نشده به ترتیب برابر با ۳۴۳، ۳۲۳، ۲۹۸، ۲۸۱، ۳۱۱ بود. میانگین تعداد دوز مخدر در گروه بلوک شده ۰۶۹ و در گروه بلوک نشده ۱۳ بود. ارزشP در دو گروه در ساعات فوق برابر با ۰۰۰۱، ۰۰۰۲، ۰۰۰۱ و ۰۶۶، برای مقایسه کلی دو گروه ۰۰۱ و برای مقایسه مصرف مسکن نیز ۰۰۰۳ بود.
نتیجه نهایی: طی این مطالعه مشخص شد که بلوک عصب پودندال باعث کاهش درد آشکاری بعد از هموروئید کتومی در ساعات اول پس از عمل می شود. علاوه بر آن مصرف مسکن نیز به علت کاهش درد بعد از عمل در موارد بلوک شده کاهش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.