مقاله تشخیص تقلب در پودر ماهی با استفاده از توالی های ژنی ۱۲S rRNA و ۱۶S rRNA از DNA میتوکندری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تشخیص تقلب در پودر ماهی با استفاده از توالی های ژنی ۱۲S rRNA و ۱۶S rRNA از DNA میتوکندری دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تشخیص تقلب در پودر ماهی با استفاده از توالی های ژنی ۱۲S rRNA و ۱۶S rRNA از DNA میتوکندری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تشخیص تقلب در پودر ماهی با استفاده از توالی های ژنی ۱۲S rRNA و ۱۶S rRNA از DNA میتوکندری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تشخیص تقلب در پودر ماهی با استفاده از توالی های ژنی ۱۲S rRNA و ۱۶S rRNA از DNA میتوکندری :

مقاله تشخیص تقلب در پودر ماهی با استفاده از توالی های ژنی ۱۲S rRNA و ۱۶S rRNA از DNA میتوکندری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۷ در ژنتیک نوین از صفحه ۴۵ تا ۴۸ منتشر شده است.
نام: تشخیص تقلب در پودر ماهی با استفاده از توالی های ژنی ۱۲S rRNA و ۱۶S rRNA از DNA میتوکندری
این مقاله دارای ۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تشخیص تقلب
مقاله DNA میتوکندری
مقاله پودر ماهی
مقاله ۱۲S rRNA؛ ۱۶S rRNA؛ Multiplex

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
شناسایی گونه های حیوانی استفاده شده در تهیه پودر ماهی به لحاظ اقتصادی و بهداشتی بسیار حایز اهمیت می باشد. هدف از این تحقیق تشخیص وجود تقلب و شناسایی گونه های استفاده شده (نشخوارکنندگان، طیور و خوک سانان) در پودر ماهی با استفاده از روش های مبتنی بر واکنش زنجیره ای پلیمراز بود. بدین منظور از پودر ماهی تولید کارخانه های مختلف تعداد ۲۰ نمونه جمع آوری شد. استخراج DNA از نمونه ها به روش گوانیدین تیوسیانات – سیلیکاژل صورت گرفت. قطعات ۱۰۴، ۱۸۳ و ۲۹۰ جفت بازی به ترتیب برای نشخوار کنندگان (گاو، گوسفند و بز)، طیور (مرغ و بوقلمون) و خوک سانان (اهلی و وحشی) از نواحی ژنی ۱۲S rRNA و ۱۶S rRNA،DNA میتوکندریایی با استفاده از واکنش زنجیره ای پلیمراز به صورت Multiplex و آغازگرهای اختصاصی نشخوار کنندگان، طیور و خوک سانان تکثیر شد. نتایج نشان دادند که نمونه های پودر ماهی جمع آوری شده هیچگونه آلودگی به بقایای بافتی خوک سانان نداشتند. اما ۷۵ درصد نمونه های جمع آوری شده آلودگی به بقایای بافتی نشخوارکنندگان و ۵۵ درصد آلودگی به بقایای بافتی طیور را نشان دادند. همچنین میزان آلودگی مشترک بقایای بافتی نشخوار کنندگان و طیور در پودر ماهی ۴۵ درصد برآورد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.