اثر پلی مریزاسیون بر تغییر رنگ کامپوزیت ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر پلی مریزاسیون بر تغییر رنگ کامپوزیت ها دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر پلی مریزاسیون بر تغییر رنگ کامپوزیت ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر پلی مریزاسیون بر تغییر رنگ کامپوزیت ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر پلی مریزاسیون بر تغییر رنگ کامپوزیت ها :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)

تعداد صفحات :۹

سابقه و هدف: تطابق رنگ یکی از مهمترین عوامل در دندانپزشکی زیبایی می باشد، بنابراین مطالعه حاضر با هدف ارزیابی اثر پلی مریزاسیون بر تغییر رنگ کامپوزیت صورت پذیرفت. مواد و روشها: برای این تحقیق تجربی آزمایشگاهی، ۶۰ استوانه از ۶ کامپوزیت مختلف (Tetric ceram، Z 100، Point Z1، Charisma، Glacier، Clearfilst) با قطر ۳ میلیمتر و ضخامت ۲ میلمیتر ساخته شدند. در یک اتاق تاریک، یک لام شیشه ای زیر نمونه قرار داده شد و مقداری از هر کامپوزیت، داخل حفره قالب ریخته و به خوبی pack شد. سپس لام دیگری روی قالب قرار گرفت. برای استاندارد کردن شرایط تحقیق برای تمام نمونه ها، شابلونی تهیه شد تا در تمام مراحل تحقیق، شرایط یکسان باقی بماند. لنز دوربین در زاویه ۴۵ درجه و در فاصله ۳ سانتی متر از نمونه ثابت شد. در نور روز فتوگرافی های قبل و بعد از پلی مریزاسیون با دوربین دیجیتال تهیه شدند. اطلاعات با سیستم CIE lab و با استفاده از نرم افزار Photoshop ارایه شدند. تغییرات رنگی با ایندکس DE مورد محاسبه قرار گرفتند. داده ها توسط آزمون های آماری Paired-t و ANOVA مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. یافته ها: میزان L (Lightness) پس از پلی مریزاسیون تنها در کامپوزیت Clearfill ST افزایش یافته، در سایر کامپوزیت ها کاهش پیدا کرد. میزان a (کرومای سبز – قرمز) پس از پلی مریزاسیون تنها در Clearfill ST افزایش پیدا کرده، در سایر کامپوزیت ها کاهش یافت. میزان b (کرومای زرد- آبی) پس از پلی مریزاسیون در کامپوزیت های Z100 و Glacier افزایش و در بقیه کاهش یافت (P<0.05). نتیجه گیری: نتایج مطالعه حاضر نشان دهنده تغییرات رنگی در تمامی کامپوزیت ها بود (DE> 3.3). بالاترین تغییر رنگ متعلق به Z100 (10.75) و کمترین آن به Tetric-ceram، ۳.۷۹ مربوط بود.

کلید واژه: پلی مریزاسیون، کامپوزیت،

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.