مقاله اهمیت عوامل فردی، ساختاری و ارتباطی حل تعارض از نظر کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی یزد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اهمیت عوامل فردی، ساختاری و ارتباطی حل تعارض از نظر کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی یزد دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اهمیت عوامل فردی، ساختاری و ارتباطی حل تعارض از نظر کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی یزد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اهمیت عوامل فردی، ساختاری و ارتباطی حل تعارض از نظر کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی یزد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اهمیت عوامل فردی، ساختاری و ارتباطی حل تعارض از نظر کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی یزد :

مقاله اهمیت عوامل فردی، ساختاری و ارتباطی حل تعارض از نظر کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی یزد که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۶ در دانش و پژوهش در روان شناسی کاربردی از صفحه ۱۱۵ تا ۱۳۲ منتشر شده است.
نام: اهمیت عوامل فردی، ساختاری و ارتباطی حل تعارض از نظر کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی یزد
این مقاله دارای ۱۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله حل تعارض
مقاله عوامل ساختاری
مقاله عوامل فردی
مقاله عوامل ارتباطی
مقاله جنسیت
مقاله تحصیلات
مقاله سابقه خدمت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف از انجام این پژوهش، بررسی اهمیت عوامل فردی، ساختاری و ارتباطی حل تعارض از نظر کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد بوده است . به منظور دستیابی به این هدف از جامعه آماری که کلیه کارکنان اداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد بودند، به شیوه نمونه گیری تصادفی ساده ۱۶۰ نفر انتخاب شدند. پرسشنامه های مورد استفاده در پژوهش یکی پرسشنامه ویژگیهای جمعیت شناختی و دیگری پرسشنامه عوامل حل تعارض بوده است پرسشنامه عوامل حل تعارض بر مبنای پیشینه پژوهش ۲۶ سوال داشت که پژوهشگران ساخته بودند. روایی صوری و محتوایی پرسشنامه عوامل حل تعارض را کارشناسان و متخصصان بررسی و تأیید کردند. پایایی پرسشنامه نیز برحسب همسانی درونی (آلفای کرونباخ ) بررسی و در حد قابل قبولی بود. داده های به دست آمده با استفاده از آزمون t تک متغیره، t متغیر مستقل و آلفا تحلیل شد. یافته ها نشان داد که گروه نمونه در حوزه عوامل فردی حل تعارض یعنی در اعمال قدرت، از خودگذشتگی، عقب نشینی و مصالحه (P<0.05) نظری پایین تر از حد متوسط دارند، ولی نظر آنان در بررسی منطقی اختلاف بالاتر از حد متوسط (P<0.05 و ۱۵۳۰ = t) بوده است . نظر گروه نمونه در حوزه عوامل ساختاری حل تعارض نیز در اعمال قدرت، از خودگذشتگی، عقب نشینی و مصالحه پایین تر از حد متوسط (یعنی میانگین ثابت ۳ و P<0.05)، ولی نظر آنان در بررسی منطقی اختلاف (P<0.05 و ۱۵۹۷ = t) بالاتر از حد متوسط بوده است . نظر گروه نمونه در حوزه عوامل ارتباطی حل تعارض در اعمال قدرت، از خودگذشتگی و عقب نشینی پایین تر از حد متوسط (یعنی میانگین ۳ و P<0.05)، در بررسی منطقی اختلاف (P<0.05 و ۱۴۳۹ = t) بالاتر از حد متوسط و در مصالحه (P<0.05 و ۱۳۹۲ = t) در حد متوسط بوده است . مقایسه های صورت گرفته برحسب متغیرهای جنسیت، تحصیلات، سابقه خدمت در عوامل فردی، ساختاری و ارتباطی حل تعارض در مواردی تفاوت معنادار نشان می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.