مقاله مقایسه نشانگرهای مولکولی ERIC ،ISSR ، RAPD در بررسی تنوع ژنتیکی قارچ Rhizoctonia solatani AG1.IA


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه نشانگرهای مولکولی ERIC ،ISSR ، RAPD در بررسی تنوع ژنتیکی قارچ Rhizoctonia solatani AG1.IA دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه نشانگرهای مولکولی ERIC ،ISSR ، RAPD در بررسی تنوع ژنتیکی قارچ Rhizoctonia solatani AG1.IA  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه نشانگرهای مولکولی ERIC ،ISSR ، RAPD در بررسی تنوع ژنتیکی قارچ Rhizoctonia solatani AG1.IA،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه نشانگرهای مولکولی ERIC ،ISSR ، RAPD در بررسی تنوع ژنتیکی قارچ Rhizoctonia solatani AG1.IA :

مقاله مقایسه نشانگرهای مولکولی ERIC ،ISSR ، RAPD در بررسی تنوع ژنتیکی قارچ Rhizoctonia solatani AG1.IA که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۷ در ژنتیک نوین از صفحه ۳۷ تا ۴۶ منتشر شده است.
نام: مقایسه نشانگرهای مولکولی ERIC ،ISSR ، RAPD در بررسی تنوع ژنتیکی قارچ Rhizoctonia solatani AG1.IA
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تنوع ژنتیکی
مقاله تشابه ژنتیکی
مقاله نشانگرهای مولکولی
مقاله قارچ Rhizoctonia solani AG1-IA

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
بیماری سوختگی غلاف برنج ناشی ازRhizoctonia solani AG1-IA ، یکی از مهمترین بیماری های قارچی برنج در شالیزارهای شمال کشور می باشد. با توجه به اهمیت بیماری و عدم وجود اطلاعات جامع و کامل از ساختار ژنتیکی جمعیت های این قارچ، تعیین نشانگر مناسب در بررسی تنوع ژنتیکی آن، ضروری به نظر می رسد. در این پژوهش دندروگرام حاصل از تجزیه و تحلیل خوشه ای داده های RAPD، ISSR و ERIC، جدایه ها را در دو گروه کاملا مجزای ژنتیکی قرار داد که نتایج حاصل از تجزیه به مولفه اصلی نیز موید این مطلب بود. بعلاوه همبستگی مثبت و معنی داری میان ماتریس های تشابه حاصل از داده های RAPD، ISSR و ERIC با یکدیگر و بطور مجزا مشاهده شد. نیکویی برازش خوشه بندی نیز در سطح بسیار خوبی قرار گرفت، به منظور تعیین کارایی نشانگرها، محتوای اطلاعاتی چندشکلی آنها (PIC) شاخص نشانگری (MI) و نسبت چندگانه موثر(EMR) محاسبه شد. شاخص های مورد بررسی در نشانگر ERIC بعلت استفاده از آغازگرهای بلندتر و دمای اتصال بیشتر، نسبت به دو نشانگرISSR و RAPD در سطح بالاتری قرار گرفتند. یافته های این مطالعه نشان می دهد که با وجود خصوصیات مشترکی نظیر غالبیت، سادگی و سرعت عمل بالا در هر سه نشانگر RAPD، ISSR و ERIC و همچنین قدرت تفکیک جدایه ها به دو گروه کاملا مجزای ژنتیکی، نشانگر ERIC قدرت بیشتری در آشکارسازی تنوع ژنتیکی جدایه ها دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.