اثر سیرخام بر فاکتورهای بیوشیمیایی خون در افراد با چربی و قند خون بالا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر سیرخام بر فاکتورهای بیوشیمیایی خون در افراد با چربی و قند خون بالا دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر سیرخام بر فاکتورهای بیوشیمیایی خون در افراد با چربی و قند خون بالا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر سیرخام بر فاکتورهای بیوشیمیایی خون در افراد با چربی و قند خون بالا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر سیرخام بر فاکتورهای بیوشیمیایی خون در افراد با چربی و قند خون بالا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پزشکی هرمزگان (MEDICAL JOURNAL OF HORMOZGAN UNIVERSITY)

تعداد صفحات :۶

مقدمه: دو عامل خطر مهم بیماری اترواسکلروز، دیابت شیرین و افزایش چربی های خون می باشد. سیر از زمان های قدیم مورد استفاده بوده و مطالعات مختلفی در مورد اثرات سیر بر کاهش قند و چربی خون صورت گرفته که بعضی از آنها این موضوع را اثبات و برخی رد کرده اند. هدف از تحقیق حاضر مطالعه اثر مصرف سیر خام (Allium sativum) بر روی تعدادی از فاکتورهای بیوشیمیایی خون در افراد با قند و چربی بالا می باشد.روش کار: این مطالعه کارآزمایی بالینی، بر روی ۲۵ نفر افراد واجد شرایط و با میزان قند خون بالای ۱۲۶ میلی گرم در دسی لیتر و کلسترول تام خون بیش از ۲۴۵ میلی گرم در دسی لیتر انجام گرفت. هر داوطلب ۵ گرم سیرخام را دو بار در روز به مدت ۴۲ روز مصرف کرد و سپس ۴۲ روز اصلا سیر مصرف نکرد. سه مرحله خونگیری بصورت ناشتا جهت اندازه گیری فاکتورهای بیوشیمیایی انجام شد. نتایج با استفاده از آزمون ANOVA مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت و P<0.05 معنی دار در نظر گرفته شد.نتایج: میزان متوسط قندخون ناشتا (P<0.01) و کلسترول تام (P<0.001) پس از ۴۲ روز مصرف سیر خام به صورت معنی داری کاهش یافت. اما بعد از قطع مصرف سیر مجددا افزایش پیدا کرد. HDL-C به صورت معنی درای افزایش و HbA1C کاهش یافت (P<0.05). مصرف سیر خام بر اوره کراتینین اسید اوریک تست های عملکرد کبدی کلسترول با دانسیته پایین تاثیر معنی داری نشان نداد.نتیجه گیری: با توجه به نتایج تحقیق اخیر، می توان به این نتیجه رسید که مصرف سیر می تواند کلسترول تام خون، FBS و HbA1C را کاهش و HDL-C را افزایش دهد. بنابراین سیر می تواند در موارد خفیف دیابت شیرین و هیپرلپیدمی به خصوص در کسانی که نتوانند داروهای شیمیایی را تحمل کنند، مفید باشد.

کلید واژه: هیپرلپیدمی، افزایش قند خون، سیر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.