بررسی میزان شیوع کلونیزاسیون استرپتوکوک گروه B در واژن و رکتوم زنان حامله ۳۷-۳۵ هفته و تعیین حساسیت آنتی بیوتیکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان شیوع کلونیزاسیون استرپتوکوک گروه B در واژن و رکتوم زنان حامله ۳۷-۳۵ هفته و تعیین حساسیت آنتی بیوتیکی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان شیوع کلونیزاسیون استرپتوکوک گروه B در واژن و رکتوم زنان حامله ۳۷-۳۵ هفته و تعیین حساسیت آنتی بیوتیکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان شیوع کلونیزاسیون استرپتوکوک گروه B در واژن و رکتوم زنان حامله ۳۷-۳۵ هفته و تعیین حساسیت آنتی بیوتیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان شیوع کلونیزاسیون استرپتوکوک گروه B در واژن و رکتوم زنان حامله ۳۷-۳۵ هفته و تعیین حساسیت آنتی بیوتیکی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی پزشکی جندی شاپور

تعداد صفحات :۶

هدف: شیوع کلونیزاسیون استرپتوکوک گروه B در دستگاه ژنیتال یا دستگاه گوارش تحتانی خانم های حامله از ۵ تا ۴۰ درصد متغیر است. تفاوت های نژادی، سنی، جغرافیایی، وضعیت تاهل و وضعیت اقتصادی اجتماعی علت این شیوع متفاوت می باشد. پنی سیلین به عنوان درمان انتخابی عفونت استرپتوکوکی گروه B در نوزاد و مادر پیشنهاد شده و آمپی سیلین بعنوان درمان جایگزینی آن توصیه شده است. هدف از این مطالعه بررسی اپیدمیولوژی استرپتوکوک گروه B در زنان حامله و تعیین حساسیت آنتی بیوتیکی برای ارایه یک برنامه مدون غربالگری و پروفیلاکسی دارویی می باشد.روش بررسی: در این مطالعه ۲۵۰ خانم باردار بین ۳۷-۳۵ هفته مراجعه کننده جهت کنترل بارداری مورد بررسی قرار گرفتند. با سواپ دو نمونه از واژن و دو نمونه از رکتوم گرفته شده و سپس سواپها، در محیط انتقالی گذاشته شده و در آزمایشگاه به محیط مایع انتخابی پیشنهاد شده THB منتقل می شد. پس از جدا کردن استرپتوکوکها برای بررسی حساسیت باکتری به آنتی بیوتیکها در روش دیسک دیفیوژن با استفاده از دیسکهای آنتی بیوتیکهای مورد مطالعه استفاده می شد.یافته ها: از مجموع ۲۵۰ خانم باردار مورد مطالعه ۳۳ بیمار (۱۳.۲ درصد) دارای کشت مثبت استرپتوکوک گروه B در واژن یا رکتوم بودند. نحوه زایمان قبلی، سابقه کوریوآمنیوتیت در حاملگی قبل، سابقه پارگی پیش از موعد پرده ها و سابقه زایمان زودرس، سن بیماران و تعداد بارداری های قبلی ارتباط معنی داری با شیوع کلونیزیشن استرپتوکوک نداشت. از نظر حساسیت آنتی بیوتیکی استرپتوکوک گروه B در ۹۷ درصد به سفتی زوکسیم، ۹۳ درصد سفازولین، ۸۸.۲ درصد به سفوتاکسیم، ۵۶ درصد به پنی سیلین و ۵۰ درصد به آمپی سیلین حساس بودند.نتیجه گیری: میزان شیوع در مطالعه ما در محدوده میزان شیوعی است که در سایر مطالعات گزارش شده ولی برخلاف سایر مطالعات که پنی سیلین و سپس آمپی سیلین بعنوان درمان انتخابی پیشنهاد شده مقاومت بالایی نسبت به این داروها دیده شد. ولی مقاومت بسیار کمتری نسبت به داروهای خانواده سفالوسپورین دیده شد. لذا پیشنهاد می شود در مطالعات آتی تحلیلی در خصوص داروی انتخابی مساله بالابودن مقاومت میکروبی به درمان انتخابی فعلی و حساسیت میکروبی به سفالوسپورین در نظر گرفته شود.

کلید واژه: استرپتوکوک گروه B، پنی سیلین، سفتی زوکسیم، عفونت نوزادی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.