مقایسه روش ایمونوکمی لومینسانس با PCR برای تشخیص ویروس هپاتیت B در بیماران مراجعه کننده به آزمایشگاه بیمارستان بقیه اله


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه روش ایمونوکمی لومینسانس با PCR برای تشخیص ویروس هپاتیت B در بیماران مراجعه کننده به آزمایشگاه بیمارستان بقیه اله دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه روش ایمونوکمی لومینسانس با PCR برای تشخیص ویروس هپاتیت B در بیماران مراجعه کننده به آزمایشگاه بیمارستان بقیه اله  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه روش ایمونوکمی لومینسانس با PCR برای تشخیص ویروس هپاتیت B در بیماران مراجعه کننده به آزمایشگاه بیمارستان بقیه اله،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه روش ایمونوکمی لومینسانس با PCR برای تشخیص ویروس هپاتیت B در بیماران مراجعه کننده به آزمایشگاه بیمارستان بقیه اله :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام

تعداد صفحات :۸

مقدمه: ویروس هپاتیت B عامل هپاتیت سرمی و به عنوان هپادنا ویروس طبقه بندی می شود. این ویروس باعث ایجاد عفونت های مزمن در نوزادن آلوده و عامل مهمی در ایجاد بیماری های کبد و از جمله سرطان کبد در انسان می باشد. HBsAg نخستین مارکر سرولوژیکی است که قبل از بروز علایم کلینیکی در جریان خون ظاهر می گردد. شناسایی این آنتی ژن با روش های ایمونولوژیک از جمله ایمونوکمی لومینسانس امکان پذیر است. از طرفی امروزه روش های مولکولی نظیر PCR این امکان را به وجـــود آورده اند تا در مواردی که تست های سرولوژی قادر به شناسایی HBsAg نیستند، وجود DNA مربوطه را در نمونه کلینیکی مشخص کنند. هدف از این مــطالعه مقــایسه نتایج روش مولکـــولی واکنش زنجیره ای پلی مراز با روش کمی ایمونو لومینسانس جهت شناسایی HBsAg می باشد.مواد و روش ها: ۶۳ نمونه سرمی بیماران مشکوک به هپاتیت B مراجعه کننده به آزمایشگاه بیمارستان بقیه اله (عج) مورد مطالعه قرار گرفت. برای بررسی ایمنولوژیک HBsAg از روش ساندویچ کمی لومینسانس ایمنواسی (Sandwich Chemiluminescence Immuno Assay) و برای تشخیص مولکولی از روش واکنش زنجیره ای پلیمراز PCR استفاده شد.یافته های پژوهش: در PCRتمامی ۶۳ نمونه (۱۰۰ درصد) نتایج مثبت داشتند در حالیکه با روش سنجش ایمونوکمی لومینسانس ۵۷ مورد (۹۰.۵ درصد) مثبت و ۶ مورد (۹.۵ درصد) منفی بودند. نتیجه گیری نهایی: حساسیت روش کمی لومینسانس کمتر از روش مولکولی PCRمی باشد. حساسیت روش PCR در این متد ۱۰۰ درصد و روش کمی ایمونولومینسانس ۹۰.۴ درصد می باشد. و با توجه به حساسیت و ویژگی و سرعت بالای تست های مولکولی، پیشنهاد می گردد از روش مولکولی واکنش زنجیره ای پلی مراز برای تشخیص سریع و پیگیری روند درمان بیماران مبتلا به هپاتیت ویروسی نوع B استفاده گردد.

کلید واژه: ویروس هپاتیت B، واکنش زنجیره ای پلیمراز، کمی لومینسانس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.