بررسی اثر عصاره پوسته تازه پسته در جلوگیری از رشد قارچ های درماتوفیت و ساپروفیت در شرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر عصاره پوسته تازه پسته در جلوگیری از رشد قارچ های درماتوفیت و ساپروفیت در شرایط آزمایشگاهی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر عصاره پوسته تازه پسته در جلوگیری از رشد قارچ های درماتوفیت و ساپروفیت در شرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر عصاره پوسته تازه پسته در جلوگیری از رشد قارچ های درماتوفیت و ساپروفیت در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر عصاره پوسته تازه پسته در جلوگیری از رشد قارچ های درماتوفیت و ساپروفیت در شرایط آزمایشگاهی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فصلنامه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی

تعداد صفحات :۸

سابقه و هدف: هدف از این مطالعه، بررسی اثر ضد قارچی عصاره پوسته تازه پسته بر روی چند قارچ درماتوفیت و ساپروفیت شایع در ایران به منظور جایگزین کردن یک داروی گیاهی به جای داروهای شیمیایی موجود بود.روش بررسی: بعد از جمع آوری نمونه های پوست پسته و خشک و پودر کردن آن، عصاره گیری به روش پرکولاسیون با حلال های متانول و n-هگزان انجام شد. سپس برای آگاهی از اثر ضد قارچی این ماده بر روی قارچ های مختلف‌ ترایکوفایتون منتاگروفایتیس، میکروسپوروم کانیس، اپیدرموفایتون فلوکوزوم، آسپرژیلوس نایجر و کاندیدا آلبیکنس و نیز تعیین MIC و MBC احتمالی، رقت های مختلف عصاره از ۳۰-۶۰۰ mg/ml بر روی هر یک از قارچ های مورد آزمایش در محیط کشت اثر داده شد. حداقل غلظت مهار کننده و نیز حداقل غلظت کشندگی آنها در صورت امکان با دو روش disc diffusion و broth dilution تعیین گردید.یافته ها: عصاره n هگزانی در روش disc diffusion بر روی هیچیک از قارچ ها نتیجه قابل توجهی نشان نداد، در حالی که در روش broth dilution رقت ۳۰mg/ml باعث توقف رشد اپیدرموفایتون فلوکوزوم شد و MIC آن برای میکروسپوروم کانیس برابر ۴۵۰mg/ml برآورد گردید. در مورد عصاره متانولی در روش broth dilution رقت ۶۰mg/ml برای اپیدرموفایتون فلوکوزوم و ترایکوفایتون منتاگروفایتیس و رقت ۲۴۰mg/ml برای میکروسپوروم کانیس مهار کننده بود. در روش disc diffusion در اطراف عصاره خالص در ترایکوفایتون منتاگروفایتیس هاله عدم رشدی در حدود ۱۷ میلی متر مشاهده شد، در حالیکه هاله اطراف سایر دیسک ها در حدود ۱ میلی متر بود. این عصاره ها فاقد اثر برروی آسپرژیلوس نایجر بودند، اما در مورد کاندیدا آلبیکنس در ۱۲۰mg/ml مهار رشد و در ۶۰۰mg/ml اثر کشندگی نشان می دادند.نتیجه گیری: عصاره پوسته تازه پسته دارای اثرات ضد قارچی متفاوت بر روی پنج قارچ مورد بررسی می باشد.

کلید واژه: پوسته تازه پسته، درماتوفیت، ساپروفیت، اثر ضد قارچی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.