مقاله تعیین معادل واحد دامی و انرژی مورد نیاز روزانه گوسفند نژاد سنجابی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین معادل واحد دامی و انرژی مورد نیاز روزانه گوسفند نژاد سنجابی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین معادل واحد دامی و انرژی مورد نیاز روزانه گوسفند نژاد سنجابی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین معادل واحد دامی و انرژی مورد نیاز روزانه گوسفند نژاد سنجابی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین معادل واحد دامی و انرژی مورد نیاز روزانه گوسفند نژاد سنجابی :

مقاله تعیین معادل واحد دامی و انرژی مورد نیاز روزانه گوسفند نژاد سنجابی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در مرتع و آبخیزداری (منابع طبیعی ایران) از صفحه ۱۷۵ تا ۱۸۶ منتشر شده است.
نام: تعیین معادل واحد دامی و انرژی مورد نیاز روزانه گوسفند نژاد سنجابی
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله واحد دامی
مقاله نژاد سنجابی
مقاله نیاز روزانه
مقاله کیفیت علوفه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
آگاهی از میزان نیاز غذایی دام، میزان علوفه در دسترس مرتع و نیز کیفیت آن، اولین گام در مدیریت موفق دام و مرتع به شمار می رود. در ایران به دلیل اینکه گوسفند، جمعیت غالب بهره گیرنده از مرتع را تشکیل می دهد و نیز به دلیل اینکه حدود ۲۷ ن‍‍ژاد گوسفندی در کشور وجود دارد و هر نژاد دارای وزن زنده و شرایط فیزیولوژیکی ویژه و در نتیجه نیازهای غذایی متفاوت می باشد، باید وزن واحد دامی برای نژاد غالب هر منطقه مشخص و ضریب تبدیل آن به واحد دامی در کشور تعیین شود. تا بتوان بر پایه کیفیت علوفه مراتع مورد چرا، نیاز روزانه آن را تعیین نمود. در این پژوهش، دو گله دارای دام غالب نژاد سنجابی استان کرمانشاه گزینش و از هر گله، ۵۰ راس دام (شامل ۱۵ راس میش سه ساله، ۱۵ راس میش چهار ساله، ۵ راس قوچ سه ساله، ۵ راس قوچ چهار ساله، ۵ راس بره سه ماهه و ۵ راس بره شش ماهه) در سه مرحله وزن کشی شدند. با بهره گیری از میانگین وزن میش های سه و چهارساله؛ وزن واحد دامی این نژاد، ۰۵۶±۶۰۶۸ کیلوگرم برآورد شد. به همین ترتیب معادل واحد دامی میش، قوچ، بره این نژاد نسبت به واحد دامی کشور، به ترتیب برابر؛ ۱۲۹،۱۸۸ و ۰۶۳ می باشد. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که بین وزن میش و قوچ در سطح یک درصد (P<0.01) تفاوت معنی دار وجود دارد. انرژی متابولیسمی مورد نیاز روزانه دام در شرایط نگهداری (با افزودن ۴۰ درصد انرژی به آن به دلیل شرایط منطقه و فاصله از منابع آب) با دو روش معادله ماف (۱۹۸۴) و جداول (۱۹۸۵) NRC تعیین شد. در روش اول، انرژی متابولیسمی مورد نیاز ۱۰۹۷ مگاژول و در روش دوم ۱۲۸۷ مگاژول به دست آمد. به طور کلی، آگاهی از نیازهای غذایی روزانه برای مدیریت تغذیه دام ضروری است و باید در تهیه طرح های مدیریتی به آن توجه شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.