تغییر جایگاه رده بندی دو زیر گونه اسپرس(Onobrychis aucheri) بر اساس مطالعات ریخت شناسی و کروموزومی در استان فارس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تغییر جایگاه رده بندی دو زیر گونه اسپرس(Onobrychis aucheri) بر اساس مطالعات ریخت شناسی و کروموزومی در استان فارس دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تغییر جایگاه رده بندی دو زیر گونه اسپرس(Onobrychis aucheri) بر اساس مطالعات ریخت شناسی و کروموزومی در استان فارس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تغییر جایگاه رده بندی دو زیر گونه اسپرس(Onobrychis aucheri) بر اساس مطالعات ریخت شناسی و کروموزومی در استان فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تغییر جایگاه رده بندی دو زیر گونه اسپرس(Onobrychis aucheri) بر اساس مطالعات ریخت شناسی و کروموزومی در استان فارس :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۸

در این پژوهش دو زیر گونه Onobrychis aucheri subsp. teheranica و Onobrychis aucheri subsp. psammophila مورد مطالعه ریخت شناسی و کاریولوژیکی قرار گرفتند. در آزمایشگاه، مطالعه سیتولوژی انجام و بر اساس اطلاعات حاصله تعداد کروموزوم ها و سطح پلوییدی مشخص شد سپس ژنوم هر دو زیر گونه شامل طول کل، طول بازوی بلند، طول بازوی کوتاه و نسبت بازوی بلند به کوتاه کروموزوم ها محاسبه و بر اساس اطلاعات حاصله کاریوتیپ آن ها به صورت ایدیوگرام رسم شد همچنین فرمول و تقارن کاریوتیپی زیر گونه ها از طریق فرمول های مربوطه بدست آمد. در پایان تجزیه کاریوتیپ با استفاده از پارامتر های%TF ، %S و X انجام گردید. نتایج نشان می دهد زیرگونه teheranica subsp. دیپلوئید (۱۶=۲n=2x) با فرمول کاریوتیپی ۷m+1sm و از نظر تقارن کاریوتیپی در کلاسB1 قرار دارد و زیرگونه subsp. psammophila تتراپلوئید (۳۲=۲n=4x) با فرمول کاریوتیپی ۱۲m+4sm که از نظر تقارن کاریوتیپی در کلاس ۲B قرار می گیرد. با توجه به خصوصیات ریخت شناسی و صفات کروموزومی در هر دو تاکسون، مشاهده می شود که این دو زیر گونه با یکدیگر دارای اختلافات اساسی ظاهری و کروموزومی بوده بنابراین نمی توان آن ها را به عنوان دو زیر گونه از یک گونه تلقی کرد لذا پیشنهاد می گردد زیر گونه subsp. aucheri نیز مطالعه تا جایگاه هر سه زیر گونه به صورت زیر گونه و یا گونه مستقل تعیین گردد.

کلید واژه: جنس اسپرس، سیتوژنتیک، کاریوتیپ، تاکسونومی، فارس، ایران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.