اصلاح فرمولاسیون قطره گیاهی بابونه به منظور بهینه سازی طعم آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اصلاح فرمولاسیون قطره گیاهی بابونه به منظور بهینه سازی طعم آن دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اصلاح فرمولاسیون قطره گیاهی بابونه به منظور بهینه سازی طعم آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اصلاح فرمولاسیون قطره گیاهی بابونه به منظور بهینه سازی طعم آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اصلاح فرمولاسیون قطره گیاهی بابونه به منظور بهینه سازی طعم آن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۸

توجه بیشتر به مصرف داروهای گیاهی نه تنها از لحاظ تولید می تواند صرفه اقتصادی در برداشته باشد، بلکه در مقایسه با داروهای شیمیایی ممکن است عوارض کمتری داشته باشد. بابونه در پیشگیری و درمان بیماری اولسر پپتیک و درمان گاستریت و بیماری اسپاسمی مجاری گوارشی مورد استفاده قرار گرفته و دارای اثر ضد میکروبی قابل توجهی نیز می باشد. علی الرغم خواص مفید درمانی این گیاه، فرمولاسیون تهیه شده از بابونه طعم تلخی داشته که در پذیرش آن توسط بیماران اثر منفی دارد. پس از گلدهی و رسیده شدن، گل های .Matricaria chamomilla L برداشت و خشک گردید و سپس با استفاده از روش های تقطیر با آب، اسپکتروفتومتری ،TLC،GC/MS میزان اسانس موجود در گل و میزان کامازولن و دیگر مواد موثره موجود در گیاه به صورت کیفی و کمی تعیین شد و درصد وزن گیاه خشک به گیاه تازه نیز تعیین گردید. سپس اتانول ۷۰ درصد برای تهیه عصاره با روش پرکولاسیون و نسبت حلال به گل (۱:۸) انتخاب شد. پس از عصاره گیری کنترل های فیزیکی و شیمیایی روی عصاره انجام شد. سپس با استفاده از مواد شیرین کننده مناسب و پوشاننده های طعم سعی شد با حفظ خصوصیات و دوز مورد استفاده در قطره بابونه تولید شده موجود در بازار، طعم قطره بابونه اصلاح شود تا پذیرش بیشتری از نظر مصرف کننده داشته باشد. چندین فرمولاسیون ساخته شدند و با آزمایش های احساسی و آماری بررسی گردیدند، بهترین فرمولاسیون انتخاب شده توسط داوطلبان به عنوان فرمولاسیون نهایی با استفاده از عصاره تهیه گردید و مقدار اسانس و مواد موثره آن اندازه گیری شد. مناسب ترین شیرین کننده برای تهیه فرمولاسیون سدیم ساخارین می باشد و اسانس گیلاس به عنوان بهترین طعم دهنده برای پوشاندن طعم تلخ فرمولاسیون انتخاب شد. در نهایت فرمولاسیون تهیه شده عصاره بابونه حاوی ۱/۰ درصد اسانس گیلاس، ۱ درصد سدیم ساخارین و ۱۰ درصد سوکروز (برای پوشاندن طعم تلخ نهایی) به عنوان بهترین فرمولاسیون انتخاب گردید که از نظر آماری نیز برتری و تفاوت قابل قبولی نسبت به فرمولاسیون های دیگر داشت (P<0.05).

کلید واژه: شیرین کننده، طعم دهنده، قطره بابونه .Matricaria chamomilla L

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.