انتخاب گونه های جنگلی بر اساس توان اکولوژیکی واحدهای جنگل کاری در ناحیه رویشی زاگرس (مطالعه موردی، حوضه آبخیز سراب دره شهر، استان ایلام)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 انتخاب گونه های جنگلی بر اساس توان اکولوژیکی واحدهای جنگل کاری در ناحیه رویشی زاگرس (مطالعه موردی، حوضه آبخیز سراب دره شهر، استان ایلام) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد انتخاب گونه های جنگلی بر اساس توان اکولوژیکی واحدهای جنگل کاری در ناحیه رویشی زاگرس (مطالعه موردی، حوضه آبخیز سراب دره شهر، استان ایلام)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی انتخاب گونه های جنگلی بر اساس توان اکولوژیکی واحدهای جنگل کاری در ناحیه رویشی زاگرس (مطالعه موردی، حوضه آبخیز سراب دره شهر، استان ایلام)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن انتخاب گونه های جنگلی بر اساس توان اکولوژیکی واحدهای جنگل کاری در ناحیه رویشی زاگرس (مطالعه موردی، حوضه آبخیز سراب دره شهر، استان ایلام) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۱۲

از جمله استفاده هایی که از اطلاعات حاصل از طرح های آمایش سرزمین می توان به عمل آورد، ارایه نقشه آزمایش جنگل کاری بر اساس ویژگی های اکولوژیک و شرایط اقتصادی– اجتماعی واحدهای زیست محیطی است. در این تحقیق با استفاده از روش تجزیه و تحلیل سیستمی (۸)، ضمن ارزیابی توان اکولوژیک و آمایش واحدهای زیست محیطی، نقشه توان کاربری جنگلداری در چهار طبقه مختلف برای حوضه آبخیز سراب دره شهر تهیه گردید. بر اساس نقشه مذکور این حوزه فاقد کاربری درجه ۱ برای جنگل داری است. مساحت متعلق به درجات ۲، ۳ و ۴ کاربری جنگل داری به ترتیب ۴۶۳، ۱۰۷۲ و ۶۷۰ هکتار به دست آمد. سپس با استفاده از جدول ویژگی های اکولوژیک واحدهای زیست محیطی، جدول ویژگی های اکولوژیک واحدهای جنگل کاری و نهایتا بر اساس این نقشه و با توجه به دامنه بردباری اکولوژیکی گونه های انتخابی، نقشه آزمایش جنگل کاری حوضه در هفت طبقه مختلف طراحی گردید. از مجموع ۳۷۰۰ هکتار مساحت حوضه و ۲۲۰۵ هکتار مساحت متعلق به کاربری جنگلداری، با توجه به مسائل اقتصاد ی – اجتماعی، نقشه آمایش سرزمین، و سایر کاربری های سازگار، سطحی معاد ل ۱۴۰۰ هکتار در هفت طبقه، جهت اجرای طرح ‎آزمایش جنگکاری مناسب تشخیص داده شد. اجرای این تحقیق به خوبی نشان داد که می توان اطلاعات حاصل از طرح های آمایش سرزمین در سطح حوضه های آبخیز را بر اساس نقشه آمایش سرزمین، نقشه کاربری جنگل داری و سایر اطلاعات موجود، با استفاده از روش تجزیه و تحلیل سیستمیک (۸)، بصورت مستد ل، جهت تهیه نقشه آزمایش جنگل کاری بکار گرفت. ضمنا اهمیت اطلاعات استخراج شده از طرح آمایش سرزمین شامل عوامل اقتصاد ی – اجتماعی، حیات وحش، تراکم تاج پوشش و در نهایت خود نقشه آمایش سرزمین در کنار سایر اطلاعات به دست آمده از آن در فرآیند انتخاب گونه برای طرح های آزمایش جنگل کاری به خوبی روشن گردید .

کلید واژه: جنگل کاری، آمایش سرزمین، ناحیه زاگرس، استان ایلام

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.